Vind alle stembureaus in jouw gemeente!

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Woensdag 21 maart mogen alle stemgerechtigden stemmen op een lokale politieke partij en het ‘Sleepwet’ referendum. Om het jou gemakkelijker te maken heeft Tensing een kaart ontwikkeld met de locaties van alle stembureaus. Lees verder en vind alle stembureaus in jouw gemeente.  

Tensing brengt dagelijks talloze activiteiten in kaart. Van zwermen vogels tot ondergrondse leidingen. Speciaal voor deze verkiezingen ontwikkelden we een interactieve kaart met alle locaties waar jij je stem kan uitbrengen. Voor deze kaart is een dataset gebruikt met alle deelnemende stembureaus (bron: https://waarismijnstemlokaal.nl/data).

Doorloop de volgende stappen om alle stembureaus in jouw gemeente te vinden.

1.

Blog filter

Filter de gemeente waarin gestemd moet worden.  

2.

Blog locatie

Zoek je eigen adres door de zoekfunctie te gebruiken of op de kaart te klikken. Klik op het gewenste stembureau om informatie over dit stembureau te zien. Klik vervolgens op 'Routebeschrijving' om de route van je locatie naar het stembureau te berekenen. Het is mogelijk om deze route uit te printen.

3.

Blog delen

Deel de link naar deze verkiezingskaart zodat jouw omgeving ook alle stembureus in de desbetreffende gemeenten kan zien vinden. 

4.

Blog printen

Klik op 'Afdrukken' om de huidige positie op de kaart als PDF te downloaden/afdrukken.

Plaats reactie

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina RSS feed voor alle reacties