Verbind data en applicaties zonder softwareontwikkeling

Combineren van complexe ruimtelijke data tot automatisering van taken. Met het platform van FME realiseren we jouw wensen!

Tensing ontwikkelt oplossingen om applicaties te verbinden, gegevens te migreren of transformeren en voor het automatiseren van data-gerelateerde werkprocessen. Ons specialisme is FME dat honderden verschillende dataformaten ondersteunt. Het voordeel voor onze klanten? We besteden meer tijd aan het organiseren en gebruiken van gegevens en minder aan programmeren.

Onze ruime ervaring met ETL technologie aangevuld met onze GIS expertise resulteert in waardevolle technische en zakelijke oplossingen.

Tensing ondersteunt bij de volgende diensten:

Wat levert dit vervolgens op:

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Koppel toepassingen


Applicaties zijn effectiever als ze samenwerken. Met FME breken we data-barrières af en maken we informatie bruikbaar in organisaties.

FME biedt ondersteuning voor meer dan 300 ruimtelijke en niet-ruimtelijke formaten, waaronder CAD, GIS, raster, database, 3D, BIM en vele andere.

Read More

Transformeer data


FME is het Zwitserse zakmes dat we inzetten voor data. Met de diverse tools manipuleren we de stijl, structuur en de inhoud van de beschikbare data. 

De bijbehorende processen automatiseren we om zo de inspanning voor het beheren van gegevens te verminderen.

Read More

Automatiseer dataprocessen


We zetten handmatige data-verwerkende taken om in geautomatiseerde workflows met FME. Zo zorgen we dat er continue data geleverd wordt met een constante kwaliteit en snelheid.

Maak gegevens beschikbaar waar, wanneer en hoe je het nodig hebt!

Read More

Succesverhalen