• Nieuwsbrief

Ben of ken jij een held van de wildernis? Maak gebruik van gratis GIS consultancy!
30 Okt 2018

Ben of ken jij een held van de wildernis? Maak gebruik van gratis GIS consultancy!

30 Okt 2018
Unieke kans voor gratis GIS consultancy

Van 28 tot en met 30 november organiseert Tensing de eerste editie van de Tensing Days. Onze 50 collega’s werken dan 3 dagen Pro Deo voor een goed doel. En nu zoeken wij een goed doel. Ben of ken jij een persoon, project of organisatie die zich (nationaal of internationaal) inzet voor de bescherming van de natuur? Reageer dan vóór vrijdag 2 november!

In de natuurbescherming speelt locatie een belangrijke rol. Vragen die je daarmee kunt beantwoorden zijn bijvoorbeeld: Hoe groot is de populatie van een beschermde diersoort in een bepaald gebied? Hoe ontwikkelde een regenwoud zich in de afgelopen 10 jaar en wat betekent dat voor de komende 10 jaar? Met al deze gegevens worden beslissingen gemaakt voor de lange termijn.

Maar de organisaties die deze gegevens graag willen hebben, hebben vaak niet het budget om dat te laten onderzoeken. Daarom biedt Tensing gratis consultancy. Speciaal voor een organisatie die zich inzet voor de bescherming van de wildernis of het milieu. Ben of ken jij zo’n held? Neem dan contact met ons op via gis@tensing.com. Dan gaan wij van 28 tot en met 30 november met zo’n 50 collega’s graag aan jouw vraagstuk werken.

Wat je van ons kan verwachten? Een pragmatische benadering met innovatieve toepassingen. Owh ja, de neushoorn redden lijkt ons natuurlijk heel leuk, maar we leveren natuurlijk ook graag een bijdrage aan de bescherming van de fauna in een Nederlands natuurgebied.