Technology partnerships

Esri is toonaangevend in het ontwikkelen van Geografische Informatie Systemen (GIS). Het ArcGIS platform is standaard GIS-software voor het maken, analyseren en delen van geografische informatie, welke een belangrijke rol inneemt in het begrijpen en analyseren van onze steeds complexer wordende wereld. Tensing is Gold Partner van Esri.
www.esri.com

 

SAP is, met hoofdkantoor in Duitsland en met locaties in meer dan 130 landen, wereldwijd marktleider in enterprise software en software gerelateerde diensten. SAP systemen integreren eenvoudig met de enterprise mobility producten van Tensing.  
www.sap.com.

Oracle ontwerpt hardware and software ten behoeve van samenwerken in de cloud en in data centers. Oracle is tevens producent van Oracle Spatial. Dit is een functionaliteit binnen Oracle Database 11g Enterprise Edition. Oracle Spatial ondersteunt volledige 3D-data en Web services om geospatial data, inclusief vector en raster data, topologie, en netwerkmodellen te kunnen beheren. 
www.oracle.com.

 

Opgericht in 1975, Microsoft (Nasdaq “MSFT”) is wereldleider in de ontwikkeling en vermarketen van software. Tensing is Microsoft Gold Application Development Partner sinds 2006. www.microsoft.com.

 

Safe Software levert software gericht op het de uitwisseling van ruimtelijke en niet-ruimtelijke gegevens tussen systemen met verschillende bestandsformaten en structuren. Het FME platform (FME Desktop, Server en FME Cloud) converteert gegevens tussen meer dan 325 formaten en biedt daarmee volledige data-interoperabiliteit. Tensing is Solution Partner van Safe Software.


Safe Software is de maker van de toonaangevende data transformatie technologie FME. FME, ontworpen om gegevens uit te wisselen tussen systemen met verschillende bestandsformaten en structuren, verbindt data tussen honderden uiteenlopende applicaties, transformeert vrijwel alle soorten data en automatiseert data interoperabiliteit. Tensing is een Solution Partner van Safe Software.

www.safe.com