Company History

Al bijna 30 jaar ontwikkelt Tensing innovatieve softwareoplossingen en adviseert zij haar relaties wereldwijd over de implementatie op het gebied van enterprise mobility- en GIS-oplossingen. 

Tensing's standaard oplossingen verbeteren operationele efficiëntie en productiviteit van de buitendienst, daarbij gebruikmakend van zowel Tensing technologie als GIS-producten van toonaangevende leveranciers. Het succes van onze robuuste en volledig geïntegreerde oplossingen is gebaseerd op volledig configureerbare modules die maatwerk overbodig maken, waardoor snelle en professionele implementaties mogelijk zijn. 

Tensing is eveneens gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van geo-informatie systemen. Tensing onderscheidt zich door focus op het Esri ArcGIS-platform en Safe Software FME. Als Gold Partner van Esri en Solution Partner van Safe Software, passen we de technologie van onze partners op het hoogste niveau toe en verstrekken we hoogwaardige kennis aan onze klanten. Tensing heeft Esri certificeringen op het gebied van desktop, enterprise en ontwikkelaar.

Tensing heeft kantoren in Nederland en de Verenigde Staten van waaruit het nutsbedrijven en field service organisaties van over de hele wereld ondersteunt.