Carrière

Tensing is always seeking talented professionals with a strong work ethic for opportunities in both our corporate headquarters in the Netherlands and our U.S offices.

allround Senior Systeem- en Applicatiebeheerder

Over Tensing

Tensing is een IT-leverancier die actief is in markten als Field Service Management (FSM) en Geo Informatie Systemen (GIS). Voor deze markten leveren wij consultancy of ontwikkelen en implementeren we software waaronder Mobile Apps en GIS-software. Voor een IT Technology company als Tensing is IT essentieel en neemt een belangrijke plaats in binnen de strategie van de organisatie. Op dit moment staat Tensing voor de uitdaging om verder te professionaliseren op IT gebied. Belangrijke strategiepijlers zijn Cloud en het ondersteunen van de verschillende business units van Tensing in hun IT-behoeftes zoals Azure en verschillende branche specifieke applicaties. Wij zoeken een allround senior systeem- en applicatiebeheerder die deze transitie kan leiden en uitvoeren. Gaat jouw kennis en kunde ervoor zorgen dat Tensing de volgende stappen kan maken in de professionalisering van onze IT-infrastructuur?

Wat vragen wij

Je bent de specialist die een leidende rol zal vervullen in projecten zoals het migreren van de bestaande moderne serveromgeving naar de Cloud of datacenteroplossing, het migreren van (eigen) applicaties naar Cloud omgevingen en migratie trajecten gerelateerd aan de oplossingen van Tensing. Tevens ben je verantwoordelijk voor de IT security, het opzetten van de centrale documentatie maar ook ondersteuning bij het day-to-day hands-on leveren van IT support. De werkzaamheden zullen voornamelijk uitgevoerd worden op ons kantoor in Waardenburg en remote ten behoeve van de vestiging in de VS.

Wat breng je mee

Je bent in het bezit van een relevant HBO-diploma. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als hands-on IT senior systeembeheerder binnen een complexe IT-omgeving. Je bent technisch sterk onderlegd en heb je ervaring met Microsoft omgevingen (waaronder SharePoint en Office365), networking en IT-protocollen. Je kunt communiceren op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal volledig. Wanneer je de volgende kennis in huis hebt, is dit een grote pré:

Als persoon ben jij flexibel ingesteld, denk je graag mee over de toekomst van de IT-organisatie en neemt dit mee in beslissingen op IT-gebied. Je bent een echte meewerkend voorman, die ook graag zelfstandig werkt. Je vindt het werken in een internationale en dynamische organisaties een mooie uitdaging.

Wat verwachten we daarnaast van je als senior systeembeheerder

 • Een HBO werk- en denkniveau: bij voorkeur informatica;
 • Kennis van Microsoft omgevingen waaronder kennis van: SharePoint, Office365, Windows Server 2012R2, Active Directory, MS Exchange en MSSQL;
 • Kennis van virtualisatie technieken op servers en netwerken, bij voorkeur  Hyper-V;
 • MCSA certificering; MCSE certificering is een pre;
 • Kennis en ervaring op het gebied incident-, problem- en change-management, alsmede relevante ITIL processen);
 • Kennis van applicaties als Exact Online, Salesforce en Topdesk is een pre
 • Aantoonbare affiniteit met nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied;
 • Je bent voortvarend, kwaliteitsbewust, en innovatief

Wat hebben wij je te bieden

 • Actieve betrokkenheid bij de verdere groei, uitbouw en professionalisering van onze organisatie;
 • Een professionele werkomgeving omgeving waar:
 • Kennisdeling en samenwerken het uitgangspunt is:
  - We werken op basis van vertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel;
  - Je volop ruimte krijg om initiatief te nemen;
 • Afwisselend werk;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  - Vast contract met marktconforme beloning;
  - Laptop;
  - Mobiele telefoon naar keuze;
  - Opleidingsbudget;
  - Flexibele werktijden en werkplek
  - Leaseauto of mobiliteitsbudget

Herken je jezelf?

Ben jij de IT spin in het web? Heb je ervaring met dergelijk transities? Kun je strategie combineren met day-to-day hands-on leveren van IT support? Dan ben jij de nieuwe Tensing IT collega die we zoeken.

Procedure

De procedure omvat een selectiegesprek en een arbeidsvoorwaardelijk gesprek. Stuur je CV en motivatiebrief naar solliciteren@tensing.com.

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Patrick Witte, T. 0418 - 572 800.

 

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.