Ons Verhaal

 

Al ruim 25 jaar ontwikkelt Tensing softwareoplossingen en adviseert zij haar relaties wereldwijd over de implementatie van oplossingen op het gebied van enterprise mobility en GIS.

We bieden een groot aantal producten en diensten op het gebied van mobiele werkorders, tracking & tracing, dispatch & scheduling, navigatie, berichtenverkeer en geografische informatiesystemen. Organisaties in de energie- en nutssector, transport en logistiek-, orde en veiligheids- en publieke sector, en op gebied van field service zien de toegevoegde waarde van Tensing’s oplossingen en haar adviserende rol hierin.

Tenzing Norgay

60 jaar geleden, in 1953, was Sir Edmund Hillary de eerste persoon die de grote hoogte van de Mount Everest bedwong. Zijn Nepalese sherpa Tenzing Norgay, begeleidde hem naar de top. Net als haar naamgever, is het bedrijf Tensing, zeer toegewijd om haar klanten en partners te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen, ongeacht de uitdagingen die dat met zich meebrengt.

Dat doen we door onszelf te blijven onderscheiden. We luisteren scherp naar onze klanten, partners en de markt en anticiperen op de ontwikkelingen die we horen. Zo bouwen we een diepe kennis op van bedrijfsprocessen binnen de markten waarin wij actief zijn. Deze kennis is de basis waarop wij totaaloplossingen realiseren. Doel van deze oplossingen is eenvoud in gebruik, implementatie, integratie en onderhoud. Bovendien beschikken onze oplossingen over de juiste functionaliteit zodat onze klanten hun doelstellingen kunnen behalen; nu en in de toekomst. 

Our Values and Approach

De relaties die we met onze klanten en partners opbouwen zijn net zo belangrijk als de oplossingen die we bieden. Zelfs na 25 jaar kennen we geen ‘one-size-fits-all’ mentaliteit bij Tensing. Elke klant heeft zijn eigen unieke uitdagingen die we tegemoet treden met een even unieke combinatie van technologie en out-of-the-box denken. Onze specialisten adviseren u graag over de beste oplossing voor uw organisatie.

Facts & Figures