Tensing geeft mensen meer inzicht in geografische informatie. Hoe je dat zelf doet? Dat leren wij je in onze trainingen.

Onze klanten waarderen onze focus op kennis. Bekijk onze waarderingen of geef zelf je waardering over Tensing.

6 & 7 december 2018

FME Desktop Basic

Welkom in de wereld van Safe Software! Volg een FME Desktop Basic training! Ga zelf aan de slag en profiteer van alle mogelijkheden.

Lees verder
17 & 18 januari 2019

FME Desktop Advanced

Duik dieper in de wereld van Safe Software!  Na de cursus kun je direct aan de slag om jouw bestaande of nieuwe FME scripts uit te breiden en te verbeteren. 

Lees verder
13 & 14 december 2018

FME Server Authoring

Aan de slag met FME Server! Na de cursus kun je direct aan de slag om jouw bestaande FME scripts geautomatiseerd uit te voeren.

Lees verder
22 maart 2019

FME Server Administration

Beheer FME Server tot in de puntjes Leer van onze experts alles over het uitvoeren van de administratie over de kerncomponenten van FME Server.

Lees verder

Optimalisatie van de informatieketen

FME speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van processen rondom data. Voor Evides hebben wij bijvoorbeeld de complete afhandeling van standaardaanvragen geautomatiseerd verwerkt.
Bij jou op locatie

FME Coach

Optimaliseer het gebruik van FME®. De Tensing FME Coach gaat samen met jou aan de slag om samen met jou workspaces te optimaliseren.

Lees verder
Bij jou op locatie

Project Coach

Haal meer uit data. Werk datagedreven! Tensing ondersteunt om op basis van data effectiever én efficiënter tot betere beslissingen te komen.

 
Lees verder

Het heeft ons in een relatief korte tijd een goed werkende applicatie opgeleverd…

Antoine Freijters

Manager Ingenieursbureau bij Waterbedrijf Groningen

antoine-freijters-112323-edited

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op eindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2018 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy