Houd processen optimaal werkend

Tensing beheert de functionaliteiten binnen jouw GIS omgeving en data applicaties. Met het applicatie beheer van Tensing profiteren onze klanten van minder incidenten, inzicht in de onderhoudsstatus en altijd up-to-date software.

Als GIS-specialist kent Tensing de beschikbare applicaties van binnenuit. Alles met één doel: het optimaliseren van primaire bedrijfsprocessen. Hierbij bieden wij 1e, 2e of 3e lijns beheer. Ook kunnen wij zorgen voor een maatwerkinrichting van de beheerafdeling en/of ondersteuning hiervan. Onze experts zorgen ervoor dat jouw team en werkprocessen optimaal blijven werken.

Waar we ook goed in zijn:

advies-1

Strategisch Advies

Wij adviseren en begeleiden je bij het vormen van een datastrategie die werkt. Hierbij leggen we focus op een effectief plan van aanpak voor de systeem inrichting en verdere strategische uitrol.

config-1

Software Inrichting

Wij zorgen voor een vakkundige implementatie van jouw datasoftware en migreren en configureren het systeem conform het strategisch plan. Zo automatiseren we jouw dataprocessen.

config-2

Systeem Integratie

Geografische data komt het beste tot zijn recht als het feilloos integreert met jouw andere systemen. Door slimme dataconversie realiseren wij koppelingen tussen de diverse systemen.

Software Ontwikkeling

Software Ontwikkeling

Wil je meer dan ArcGIS of FME kan bieden? Geen probleem! Onze developers maken add-ons en koppelingen om de systemen alsnog volledig naar wens in te richten.

Training

Training

Tensing biedt jou en je collega's diverse coachingstrajecten en hands-on FME trainingen. Zo zorgen wij voor de opbouw van toepasbare kennis en het onderhouden van die kennis.

Software

Bekijk onze software

Als partner van Esri en Safe Software werken wij met ArcGIS en FME. Ook maken wij onze eigen oplossingen vanuit Tensing Labs. Benieuwd? Bekijk dan eens onze software toolbox.

Wij adviseren je graag!

De specialisten van Tensing voorzien graag in jouw databehoefte. Of het nu gaat om het oplossen van een complex vraagstuk of tijdelijke inhuur van kennis en capaciteit, het team van Tensing staat voor je klaar!

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy