Op 27 januari 2020 is bekend gemaakt dat Avineon Tensing overneemt. Hiermee bundelen twee toonaangevende organisaties op gebied van geografische data hun krachten. 

Deze overname kan vragen oproepen bij onze klanten en relaties. Hieronder een overzicht van mogelijke vragen en per vraag ons antwoord. 

Wat betekent de overname voor de klanten van Tensing?

Wat betekent dit voor de klanten van Tensing?

Dat Tensing nu onderdeel is van de Avineon groep heeft een positieve impact op de ontwikkeling en carrière mogelijkheden van onze collega’s en daardoor direct en indirect voor onze klanten.

Je krijgt toegang tot een breder portfolio aan diensten - waaronder data engineering diensten, gaat ervaren dat de kennisuitwisseling op nog bredere schaal plaatsvindt en dat onze operatie nu ook internationale mogelijkheden biedt.

Wat verandert er?

Wat betekent dit voor de continuïteit in de samenwerking?

Op dat vlak verandert er niets. Zo blijven dezelfde mensen met groot enthousiasme met jou samenwerken.

Veranderen de voorwaarden van jullie dienstverlening?

De leveringsvoorwaarden (inclusief tarieven) zijn ongewijzigd. Dit geldt zowel voor onze dienstverlening als voor software en training.

Wat betekent dit voor lopende overeenkomsten?

De huidige contracten, inclusief alle commerciële voorwaarden, tarieven en prijzen blijven ongewijzigd van kracht. Dat geldt dus ook voor de mensen waar jij in deze overeenkomsten mee werkt, dit blijven dezelfde mensen.

Houd ik dezelfde contactpersonen bij Tensing?
Jazeker. Dezelfde mensen blijven met groot enthousiasme met je samenwerken.
Krijg ik te maken met een andere leverancier?
Nee, hierin verandert niets. Tensing blijft dezelfde leverancier.
Betekent dit dat mijn werk (in de toekomst) offshore naar India gaat?

Nee. Alle bestaande projecten en contracten worden blijvend door Tensing-medewerkers in Nederland geleverd. Avineon is een wereldwijd bedrijf wat jou wel de mogelijkheid biedt om voor toekomstige projecten met ons te verkennen waar ter wereld wij de beste middelen van Avineon en Tensing tot uw beschikking stellen, inclusief de medewerkers en kantoren in India.

Welke voordelen biedt de overname voor klanten?

Welke voordelen biedt deze overname mij?

Dat Tensing nu onderdeel is van de Avineon groep heeft een positieve impact op de ontwikkeling en carrière mogelijkheden van onze collega’s en daardoor direct en indirect voor onze klanten. Je krijgt toegang tot een breder portfolio aan diensten - waaronder data engineering diensten, gaat ervaren dat de kennisuitwisseling op nog bredere schaal plaatsvindt en dat onze operatie nu ook internationale mogelijkheden biedt.

Hoe kan ik meer informatie krijgen over de overname?

Meer informatie

Voor verder informatie of vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Avineon                                              
Peter van Es                                                        
+32 475 608947                                                 
pvanes@avineon.com                                     

Tensing 
Dave Laurier
+31 6 46710931
dlaurier@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy