Bekijk de presentaties van de FME World Tour 2018 in Ede

Tensing

FME in het datalandschap - Tensing

Presentatie over het belang van data in de processen van organisaties. Bijvoorbeeld bij de preventieve bestrijding van criminaliteit binnen gemeentes en het samenwerken met data tussen verschillende organisaties. Presentatie door Erik van de Schaft, Corné Brünink en Ivo de Liefde  tijdens de FME World Tour 2018 in Ede.


 

FME op Schiphol - geactualiseerde informatievoorziening voor de brandweer op schiphol

Presentatie van Gerben Tiemens en Gert-Jan Boos over het belang van geactualiseerde informatievoorziening voor de brandweer op Schiphol.


 

Efficiënt Datamanagement - BAR-organisatie

Rowalt Kannekens en Martin Koch presenteerden tijdens de FME World Tour 2018 in Ede over het efficiënt managen van data bij de samenwerking tussen verschillende gemeentes.


 

FME bij ProRail - Naar één authentieke databron en uitwisselingsformaat voor de spoorsector

Als je verschillende bronnen van je data hebt, hoe ga je die dan combineren tot een single-source-of-truth? Het Naiade project van ProRail gaat precies over die transitie en Jeroen van der Zwan en Patrick Koning presenteerden deze tijdens de FME World Tour 2018 in Ede.


Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy