Bekijk de presentaties van de FME World Tour 2018 in Ede

Tensing

FME in het datalandschap - Tensing

Presentatie over het belang van data in de processen van organisaties. Bijvoorbeeld bij de preventieve bestrijding van criminaliteit binnen gemeentes en het samenwerken met data tussen verschillende organisaties. Presentatie door Erik van de Schaft, Corné Brünink en Ivo de Liefde  tijdens de FME World Tour 2018 in Ede.


 

FME op Schiphol - geactualiseerde informatievoorziening voor de brandweer op schiphol

Presentatie van Gerben Tiemens en Gert-Jan Boos over het belang van geactualiseerde informatievoorziening voor de brandweer op Schiphol.


 

Efficiënt Datamanagement - BAR-organisatie

Rowalt Kannekens en Martin Koch presenteerden tijdens de FME World Tour 2018 in Ede over het efficiënt managen van data bij de samenwerking tussen verschillende gemeentes.


 

FME bij ProRail - Naar één authentieke databron en uitwisselingsformaat voor de spoorsector

Als je verschillende bronnen van je data hebt, hoe ga je die dan combineren tot een single-source-of-truth? Het Naiade project van ProRail gaat precies over die transitie en Jeroen van der Zwan en Patrick Koning presenteerden deze tijdens de FME World Tour 2018 in Ede.


TAGS: FME, Innovation, Best practices, ETL

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

Tensing ondersteunt natuurbeschermingsinitiatief in Midden-AmerikaInzicht,Consultancy,Tensing,ESRI,FME,GIS,Spatial Data Science

Optimalisatie van de informatieketenUtilities,GIS,ArcGIS,FME,Consultancy,Case Study

Prorail Project NaiadeMobiliteit,FME,Case Study

Ontdek de kracht van BIM in GIS omgevingenFME,Safe Software,BIM,GIS

Tensing Bronze Partner van Safe SoftwareFME

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op eindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2018 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy