Bezoek Tensing tijdens de Esri GIS Conferentie 2018

Tensing

Op woensdag 19 en donderdag 20 september 2018 vind je ons weer twee dagen in Rotterdam. Tijdens de Esri GIS Conferentie praten we je bij over alle ontwikkelingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de verwerking van data van drones, het veiliger maken van luchthavens door een scherp beeld van waar vogels zich bevinden en dé manier om misbruik van vastgoed snel te herkennen? Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze stand en de presentaties die wij op donderdag geven.

Maak je eigen kaartmateriaal met drones

Na een botsing tussen twee voertuigen, botsen ook de belangen van verzekeringsmaatschappijen, politie en de wegbeheerder. De één wil de weg zo snel mogelijk vrij hebben voor verkeer terwijl de ander juist informatie veilig wil stellen. Hoe ga je daarmee om? Tensing gebruikt drones om snel een digitale drie dimensionale kopie te maken van de situatie. Dit kan vervolgens online gebruikt worden voor de verdere afhandeling door politie en verzekering. Ook kan de weg snel vrij gemaakt worden zodat het overige verkeer minimale hinder ondervindt. Meer weten? Bezoek onze stand.

Datagedreven besluitvorming

Presentatie: Donderdag 14.00 - 14.30 uur
Rowalt Kannekens (BAR-organisatie) & Erik van de Schaft (Tensing)

De BAR-organisatie - een samenwerking van gemeenten - gebruikt data van politie, woningcorporatie en van de gemeente zelf om de leefbaarheid in de wijken van de gemeente Ridderkerk te meten. In een maandelijks overleg bepalen de partijen wat de beste inzet en maatregelen zijn om de leefbaarheid te verbeteren. Gegevens over verhuizingen, incidenten en woningwaarde komen in de leefbaarheidsmonitor bij elkaar. Zo maakt de BAR-organisatie stappen naar een datagedreven organisatie. Wat waren de uitagingen in het project en wat zijn de resultaten?

Actuele vogelinformatie voor veiligheid rondom luchthavens

Presentatie: Donderdag 15.45 - 16.15 uur
Kees van ’t Hoog (Schiphol) & Marc van Nes (Tensing)

Vogels zijn een groot gevaar voor vliegtuigen. Voor de veiligheid van passagiers én voor de strakke schema’s van de verkeersleiding. Inzicht in waar vogels zijn en hoe ze te verjagen, is dan ook uiterst waardevol. Het is onze ambitie om zaken duidelijk op de kaart te zetten. Letterlijk. Daarom werkten we in dit geval nauw samen met de specialistische leverancier van het vogeldetectiesysteem en de Geo-ICT afdeling van de luchthaven. Op die manier ontstond een samenwerking die aantoonbare meerwaarde heeft.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts

Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

Esri Partner Conferentie 2020 – de hoogtepunten op een rijArcGIS,ESRI,Partner conference

GLP Platform Blog UpdateArcGIS,innovatie,glp,geographic language processing

Geo-data voor stroomlijning beheerproces bij PidpaArcGIS,ESRI,Utilities,SAP,utility network management,Geocortex

5 mythes en 5 waarheden over de integratie tussen BIM en GISArcGIS,ESRI,ArcGIS Pro,GIS,blog,BIM,Inzicht

Highlights from the 2019 edition of the Esri Partner ConferenceArcGIS,ESRI

Snellere verwerking van data die je mobiel inwintArcGIS,GIS,Mobiele data,blog,Inzicht

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy