Certificering als GIS-architect

Pieter de Graaf

Plan een sparringsessie met Dominique Goes over dit onderwerpArchitect Pieter de Graaf ondersteunt klanten door advies te geven over de optimale inrichting van het ArcGIS-platform. “De certificering is een bekroning van de kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn werk. Op deze manier is het ook écht aantoonbaar.”

Als architect vindt De Graaf het belangrijk om te weten hoe het platform in de volle breedte werkt. Zo kan hij zijn klanten goed adviseren en hen helpen bij het maken van de juiste beslissingen. “Op die manier kan ik klanten echt succesvol laten zijn. Daar haal ik de meeste voldoening uit."

 New call-to-action

Een Gis specialist inhuren? Kijk hier voor de mogelijkheden!


Anderen bekeken ook:

ResizedImage200112-egge-jan-certified-esri     ResizedImage200112-corne-certificering-esri     ResizedImage200112-dave-youtube-esri

Egge-Jan Pollé - Certificeren
voor ervaren GIS Consultant

   

Corné Brünink - Certificeren
als Young Professional

   

Dave Laurier - Het belang van
certificering

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy