Duik in de wereld van FME

Tensing

Op donderdag 12 en vrijdag 13 januari verzorgde Tensing opnieuw de FME® Training Desktop Basic. Onze trainer Itay Bar-on nam professionals die dagelijks gaan werken met het programma van Safe Software mee in de ongekende mogelijkheden van FME.

20170112 FME Training

Naast de kennismaking met FME Desktop Basic gingen de deelnemers zelf direct aan de slag met het schrijven van FME workspaces. In de basiscursus leren we de deelnemers de basisconcepten van FME en de mogelijkheden om dit in de praktijk toe te passen. Deze stevige basis geeft hen de mogelijkheid om steeds dieper in de software te duiken en complexere oplossingen toe te passen.

FME best practice

Aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk maakten de deelnemers kennis met de mogelijkheden van FME zoals datamigratie en -conversie. Ook het manipuleren van de geometrie en de attribuutinformatie door middel van transformers kwam uitgebreid aan bod.

Meerdere gegevensbronnen

Eén van de mooiste toepassingen van FME is het converteren van verschillende databronnen naar één taal. Hierdoor kun je in één ETL-tool verschillende data tegelijkertijd converteren en weergeven. Door dit goed op te bouwen, krijg je een herbruikbare werkomgeving die weinig onderhoud nodig heeft. Met alle bijbehorende voordelen.

Tensing FME Community

Alle deelnemers zijn dankzij de training lid geworden van de Tensing FME Community. Binnen deze community zorgt Tensing voor regelmatige updates over de software en de toepassing ervan. Belangrijke onderdelen van deze community zijn de Terugkomdagen en de FME Café’s.

Zelf deelnemen

Wilt u zelf deelnemen aan een FME Desktop Basic, FME Desktop Advanced of FME Server training? Wij verzorgen maandelijks trainingen voor iedereen die regelmatig met FME werkt. Kijk op tensing.com/academy voor de beschikbare data.

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy