Eerste Nederlandse FME Certified Server Professional bij Tensing

Tensing

Als eerste Nederlander en als negende ter wereld heeft Patrick Oosterveen zijn certificering behaald tot FME Certified Server Professional. We zijn trots op deze prestatie van onze collega en zetten zijn kennis graag in voor onze opdrachtgevers.

Na een Oostenrijker, Canadees, twee Duitsers, een Ier, Noor, Zweed en Zwitser is Oosterveen de eerste Nederlander in de Hall of Fame van Safe Software.

Eerder in 2017 verlengde Oosterveen zijn certificering als FME Professional voor de komende drie jaar. Oosterveen behaalde in januari 2015 de status van FME Certified Professional. Dat deze extra certificering er nu al bij komt, is een bevestiging van zijn uitzonderlijke kwaliteiten op het gebied van FME.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts

Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

FME Server v.s. FME CloudDocumentatie,Cloud,ETL,FME,Safe Software,Migratie,data integratie,data transformatie

FME Professional edition v.s. ESRI, Database en Smallworld editionDocumentatie,ETL,FME,Safe Software,IT architectuur,data integratie,data transformatie

FME Desktop v.s. FME ServerDocumentatie,ETL,FME,Safe Software,data integratie,data transformatie

De 10 meeste gestelde vragen over FME trainingenGIS,ETL,FME,Training

Terugblik FME World Tour 2018Innovation,ETL,FME

Bekijk de presentaties van de FME World Tour 2018 in EdeInnovation,Best practices,ETL,FME

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy