Eerste Nederlandse FME Certified Server Professional bij Tensing

Tensing

Als eerste Nederlander en als negende ter wereld heeft Patrick Oosterveen zijn certificering behaald tot FME Certified Server Professional. We zijn trots op deze prestatie van onze collega en zetten zijn kennis graag in voor onze opdrachtgevers.

Na een Oostenrijker, Canadees, twee Duitsers, een Ier, Noor, Zweed en Zwitser is Oosterveen de eerste Nederlander in de Hall of Fame van Safe Software.

Eerder in 2017 verlengde Oosterveen zijn certificering als FME Professional voor de komende drie jaar. Oosterveen behaalde in januari 2015 de status van FME Certified Professional. Dat deze extra certificering er nu al bij komt, is een bevestiging van zijn uitzonderlijke kwaliteiten op het gebied van FME.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

FME Server v.s. FME CloudDocumentatie,Cloud,ETL,FME,Safe Software,Migratie,data integratie,data transformatie

FME Professional edition v.s. ESRI, Database en Smallworld editionDocumentatie,ETL,FME,Safe Software,IT architectuur,data integratie,data transformatie

FME Desktop v.s. FME ServerDocumentatie,ETL,FME,Safe Software,data integratie,data transformatie

De 10 meeste gestelde vragen over FME trainingenGIS,ETL,FME,Training

Terugblik FME World Tour 2018Innovation,ETL,FME

Bekijk de presentaties van de FME World Tour 2018 in EdeInnovation,Best practices,ETL,FME

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy