Eerste Nederlandse FME Certified Server Professional bij Tensing

Tensing

Als eerste Nederlander en als negende ter wereld heeft Patrick Oosterveen zijn certificering behaald tot FME Certified Server Professional. We zijn trots op deze prestatie van onze collega en zetten zijn kennis graag in voor onze opdrachtgevers.

Na een Oostenrijker, Canadees, twee Duitsers, een Ier, Noor, Zweed en Zwitser is Oosterveen de eerste Nederlander in de Hall of Fame van Safe Software.

Eerder in 2017 verlengde Oosterveen zijn certificering als FME Professional voor de komende drie jaar. Oosterveen behaalde in januari 2015 de status van FME Certified Professional. Dat deze extra certificering er nu al bij komt, is een bevestiging van zijn uitzonderlijke kwaliteiten op het gebied van FME.

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy