Enterprise Architectuur voor GIS

Tensing

Dave Peters, werkzaam als System Integration Manager bij Esri Inc. (VS), kwam recent zijn kennis delen met het team van Tensing. Ons team maakte dankbaar gebruik van de gelegenheid om een aantal praktijk cases te bespreken. Dit stelt ons tenslotte in de gelegenheid om onze kennis rondom System Design voor GIS verder uit te bouwen. Een prachtige gelegenheid voor veel collega’s waarvan een aantal voorafgaand aan deze praktijksessie ook al de ééndaagse workshop System Architecture Design Strategy hebben gevolgd.

System Design Strategy

Dave is namelijk de onbetwiste expert op het gebied van Enterprise Architectuur voor GIS. Hij is bedenker van de System Design Strategy en heeft deze methode al meer dan 15 jaar succesvol toegepast door Esri en partners zoals Tensing. Dave is de auteur van het boek Building a GIS en de bijbehorende System Design Strategies wiki site.

Ontwerpen onder architectuur

Tijdens zijn bezoek aan Tensing inspireerde Dave Peters ons hoe onder architectuur oplossingen te ontwerpen die voldoen aan de wensen van gebruikers rondom een optimaal performante, beveiligde en hoog-beschikbare GIS omgeving. De door ons ingebrachte praktijk cases werden tot in detail doorgenomen en dat leverde over en weer nieuwe inzichten op en daarnaast toch vooral ook een bevestiging van de door onze experts gemaakte keuzes.

We kijken terug op een bijzondere ontmoeting met Dave Peters!

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

Geo-data voor stroomlijning beheerproces bij PidpaArcGIS,ESRI,Utilities,SAP,utility network management,Geocortex

5 mythes en 5 waarheden over de integratie tussen BIM en GISArcGIS,ESRI,ArcGIS Pro,GIS,blog,BIM,Inzicht

Highlights from the 2019 edition of the Esri Partner ConferenceArcGIS,ESRI

Snellere verwerking van data die je mobiel inwintArcGIS,GIS,Mobiele data,blog,Inzicht

Herkenning ondermijnende criminaliteitInnovation,ArcGIS,ESRI,Visie,Business Consultancy,GIS,Spatial Data Science,Case Study,OOV,Inzicht

Optimalisatie van de informatieketenArcGIS,Utilities,GIS,FME,Consultancy,Case Study

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy