FME certificeringen voor Tensing

Tensing

René Koopman en Patrick Koning, consultants bij Tensing GIS Consultancy, hebben beiden de certificering Certified FME Professional behaald. Daarmee bevestigen we opnieuw onze status van "de FME expert van Nederland", we zijn immers de meest gecertificeerde partner van Safe Software in Nederland.

Om in aanmerking te komen voor de certificering is meerdere jaren praktijkervaring met FME vereist en positieve referenties over twee gerealiseerde projecten uit de afgelopen twee jaar. Een belangrijk onderdeel van de certificering is het overleggen van een aantal praktijkprojecten die een gevorderd niveau van deskundigheid op FME aantonen. Safe Software voert een review uit op de aangeleverde workspaces en documentatie en zij letten daarbij onder andere op het naleven van Best Practices.

Dat maakt dat deze certificering een bevestiging is van de aanwezige kennis en kunde voor het leveren van hoogwaardige diensten op FME.

We zijn bijzonder trots op beide Tensing Consultants. De prestatie van René en Patrick past bij onze status als het beste FME team van Nederland.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts

Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

FME Server v.s. FME CloudDocumentatie,Cloud,ETL,FME,Safe Software,Migratie,data integratie,data transformatie

FME Professional edition v.s. ESRI, Database en Smallworld editionDocumentatie,ETL,FME,Safe Software,IT architectuur,data integratie,data transformatie

FME Desktop v.s. FME ServerDocumentatie,ETL,FME,Safe Software,data integratie,data transformatie

De 10 meeste gestelde vragen over FME trainingenGIS,ETL,FME,Training

Terugblik FME World Tour 2018Innovation,ETL,FME

Bekijk de presentaties van de FME World Tour 2018 in EdeInnovation,Best practices,ETL,FME

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy