FME certificeringen voor Tensing

Tensing

René Koopman en Patrick Koning, consultants bij Tensing GIS Consultancy, hebben beiden de certificering Certified FME Professional behaald. Daarmee bevestigen we opnieuw onze status van "de FME expert van Nederland", we zijn immers de meest gecertificeerde partner van Safe Software in Nederland.

Om in aanmerking te komen voor de certificering is meerdere jaren praktijkervaring met FME vereist en positieve referenties over twee gerealiseerde projecten uit de afgelopen twee jaar. Een belangrijk onderdeel van de certificering is het overleggen van een aantal praktijkprojecten die een gevorderd niveau van deskundigheid op FME aantonen. Safe Software voert een review uit op de aangeleverde workspaces en documentatie en zij letten daarbij onder andere op het naleven van Best Practices.

Dat maakt dat deze certificering een bevestiging is van de aanwezige kennis en kunde voor het leveren van hoogwaardige diensten op FME.

We zijn bijzonder trots op beide Tensing Consultants. De prestatie van René en Patrick past bij onze status als het beste FME team van Nederland.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

Versterking van het Tensing team in 2019Nieuws,Tensing

Ben of ken jij een held van de wildernis? Maak gebruik van gratis GIS consultancy!Nieuws,Tensing,Consultancy,blog

Bezoek Tensing tijdens de Esri GIS Conferentie 2018Nieuws,Tensing,ESRI,ArcGIS,blog

Nieuwe certificeringen bij TensingNieuws,Tensing,Certificering,blog

Tensing benoemd tot specialist in online GISNieuws,Tensing,ArcGIS,Cloud

Data Science biedt inzicht tijdens FME World Tour 2018 in EdeNieuws,Tensing,FME,ETL,Safe Software,Spatial Data Science

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy