Geef data bewegingsvrijheid

Tensing

In onze constant veranderende wereld blijven continue nieuwe dataformaten ontstaan en de nood om data uit verschillende formaten en bronnen te gebruiken zal alleen maar toenemen. IoT, Predictive analytics, de cloud en Big data zijn maar een paar van de termen die steeds meer gebruikt worden. Wat al deze technieken/termen met elkaar gemeen hebben, is dat ze gebaseerd zijn op data en de data zich in verschillende bronnen met verschillende formaten bevindt. Safe Software’s FME® ondersteunt als een van beste meer dan 345 formaten en komt hiermee tegemoet aan de toenemende behoefte van data-integratie. Vele grote internationale spelers in de GEO-wereld maken inmiddels gebruik van de data integratietechniek van FME.

FME is dé tool voor Spatial ETL

Wat FME uniek maakt is het interoperabel maken van data. Een hot onderwerp aangezien onderzoek aantoont dat 40 procent van de maximale haalbare waarde met behulp van IoT technieken afhankelijk is van interoperabiliteit. Maar ook een snelle kijk in de ESRI GIS Conferentie 2015 agenda, laat zien hoe belangrijk het is om je data beweegbaar en beschikbaar te maken. Wil je met mobiele applicaties werken? Data uit verschillende bronnen benutten? Is het Internet waar je met je data naartoe wil? Of is het Internet juist waar je data zich bevindt? Voor al deze scenario’s heb je een tool nodig die de data bewegingsvrijheid kan geven.

Nieuwe ontwikkelingen maken het tegenwoordig ook mogelijk om zonder de tool in bezit te hebben gebruik te maken van de vele voordelen van FME. Hierbij kun je denken aan FME Cloud waarmee de transformatiewens vervuld kan worden. Er zijn al voorbeelden van deze FME Cloud diensten op de markt.

De juiste mensen met FME kennis en expertise

De juiste tool beschikken is alleen niet voldoende. Om er het meeste uit te halen is ook deskundigheid en ervaring nodig. Tensing GIS Consultancy heeft een jong dynamiek team van FME-experts met ruime ervaring en hoog opgeleide GIS-professionals.

Daarnaast heeft Tensing de ambitie het allerbeste FME-team te worden. Deze ambitie zorgt ervoor dat we constant op zoek zijn naar de grenzen van onze vakkennis. Tensing GIS Consultancy is er om uw FME transformatiewensen mogelijk en haalbaar te maken.

TAGS:

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy