Geruisloos overstappen naar een nieuw geografisch informatie systeem

Michael Weggemans

New call-to-actionHet gebruik van een IT-systeem is altijd aan verandering onderhevig. Technieken verbeteren snel, de leverancier brengt updates uit en je eigen wensen veranderen gewoon mee. Eén keer in de zoveel tijd komt dan het onvermijdelijke moment dat je moet overstappen van het ene systeem naar het andere. Maar hoe stap je nou geruisloos over? Onze aanpak is gericht op efficiëntie, effectiviteit en vooral samenwerking.

Wij geloven dat het uitvoeren van de migratie slechts een beperkte stap is. Samen met jou ontdekken we waar de schoen echt wringt. Op basis van die informatie zorgen we voor een duurzame oplossing die je nu én in de toekomst een glimlach op je gezicht geeft. Benieuwd naar hoe zo’n project er in de praktijk uit ziet? Bekijk onze referentie van de waterbedrijven in Groningen en Drenthe. In een paar maanden tijd begeleidden we hen bij de overstap van Smallworld naar ArcGIS.

Coaching

Als jij bijvoorbeeld overstapt van Smallworld naar ArcGIS, vanwege de uitgebreide mogelijkheden rondom het Utility Netwerk Model, dan kunnen training of coaching on-the-job belangrijk zijn voor jou en je team. Tensing heeft hier de faciliteiten en ervaring mee om je te voorzien van een passende oplossing om de kennis in jouw team te waarborgen. Zo zorgen wij dat onze oplossing uiteindelijk autonoom functioneert.

Ben jij bezig met de voorbereidingen van een overstap naar een nieuw GIS? Download dan ons gratis e-book. 

Download e-book - overstappen nieuw GIS

 

Meer weten over dit onderwerp?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met onze specialist!