GLP Platform Blog Update

Nick Janzen

Terwijl we toewerken naar de lancering van het Geographic Language Processing (GLP) Platform, willen we je op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen. In deze feed delen we wekelijks onze updates.

Het GLP Platform laat alle ArcGIS gebruikers eenvoudig met data werken, zelfs zonder specifieke GIS kennis. De oplossing werkt namelijk met 'natural language processing', dezelfde technologie die gebruikt wordt bij veel voorkomende virtuele assistenten zoals Siri en Alexa. Ga voor meer informatie over het GLP-platform naar de website.

Update # 1 - Identificeer geselecteerde features op de kaart (11 oktober 2019)
We maken mooie vorderingen met betrekking tot GLP! Sinds de Esri conferentie in Rotterdam (eind september) hebben we nieuwe functies toegevoegd. Gebruikers kunnen nu een object op een kaart selecteren en de GLP-assistent indentificeert de geselecteerde feature voor de gebruiker. Bovendien kan de selectie worden gebruikt als invoer voor andere query's en 'geo processing'-functies die door de assistent worden geboden. Je kunt een demo van deze nieuwe functionaliteit op 0:23 zien in onze nieuwe demo video:

GLPDemo_English


Bovendien hebben we nu werkende voorbeelden van GLP in het Nederlands! Als je deze nieuwe demo wilt zien, neem dan contact op met Dennis Vedder (dvedder@tensing.com) om een ​​remote demo te plannen. Tipje van de sluier: we hebben plannen om ons in de nabije toekomst op andere talen te richten.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

Planet Object Detection Platform: deeplearning object herkenning als nieuwe standaardGIS,FME,planet object detection,geoai,deeplearning,object herkenning,innovatie

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy