Herkenning ondermijnende criminaliteit

Tensing

Snelle herkenning van criminele activiteiten

Als gemeente is het je doel om criminaliteit terug te dringen. Met name drugscriminaliteit zorgt voor veel verstoring van de openbare orde. Tensing ontwikkelde een model die automatisch potentiële criminele activiteiten herkent.

Dit is een extra wapen in de strijd tegen georganiseerde criminaliteit. We geven eenvoudig inzicht in de panden die risico lopen voor het gebruik als wietkwekerij of drugslab. Dankzij de monitor kom je direct in actie als in zo'n risicopand een nieuwe huurder komt of een vergunning wordt aangevraagd. Wil je meer weten over hoe wij Data Science inzetten voor jouw organisatie? Bekijk dan onze Data Science pagina of neem contact met ons op.

 

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

Drone mapping bij incidentenDrone,OOV,3D,Real-time,Inzicht,ESRI,ArcGIS Pro,Case Study

Slimme inrichting 112-meldkamerReal-time,Inzicht,ArcGIS,Geo-ICT,Meldkamer,OOV,Case Study

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op eindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2018 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy