Herkenning ondermijnende criminaliteit

Tensing

Snelle herkenning van criminele activiteiten

Als gemeente is het je doel om criminaliteit terug te dringen. Met name drugscriminaliteit zorgt voor veel verstoring van de openbare orde. Tensing ontwikkelde een model die automatisch potentiële criminele activiteiten herkent.

Dit is een extra wapen in de strijd tegen georganiseerde criminaliteit. We geven eenvoudig inzicht in de panden die risico lopen voor het gebruik als wietkwekerij of drugslab. Dankzij de monitor kom je direct in actie als in zo'n risicopand een nieuwe huurder komt of een vergunning wordt aangevraagd. Wil je meer weten over hoe wij Data Science inzetten voor jouw organisatie? Bekijk dan onze Data Science pagina of neem contact met ons op.

Ondermijnende criminaliteit bij kwetsbaar vastgoed

 

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy