Nieuwe certificeringen bij Tensing

Tensing

Data speelt een grote rol bij vrijwel alle organisaties. Daarom zijn wij er trots op dat wij onze klanten dagelijks mogen adviseren over hun geo gerelateerde datavraagstukken. Om steeds het beste advies te geven, is continue ontwikkeling van groot belang. Die ontwikkeling bevestigen we met certificering. Trots zijn wij daarom op 6 collega’s die in de afgelopen periode diverse certificeringen ontvingen voor hun kennis en ervaring.

FME

FME is hét platform voor vrijwel alle databewerkingen die je kan voorstellen. Van eenvoudige conversie tot complexe migratie, met FME is het mogelijk. Vanuit onze expertise leveren wij zowel advies, coaching, training en de benodigde licenties. In ons team hebben we certificeringen voor het complete FME platform, de FME server omgeving én voor het geven van FME training.

Wij feliciteren onze GIS consultants:

  • Martin Koch met FME Certified Server
  • Gerrit Karssenberg met FME Certified Trainer
  • Pim Christiaans met FME Certified Professional

ArchiMate

Om datalandschappen overzichtelijk en toekomstbestendig te ontwerpen, is kennis over de architectuur van groot belang. Daarom hechten wij veel waarde aan gecertificeerde IT architecten die de vraagstukken van onze klanten effectief, efficiënt en duurzaam ontwerpen.

Wij feliciteren onze GIS architecten:

  • Laurens van der Burgt met het behalen van zijn certificering ArchiMate Foundation level 3
  • Pieter de Graaf met het behalen van zijn certificering ArchiMate Foundation level 3
  • Gerard Jan Vonk met het behalen van zijn certificering ArchiMate Foundation level 3

Kennis voor jouw organisatie

Wil je ook gebruik maken van de uitgebreide kennis in ons team op het gebied van Esri ArcGIS, Safe Software FME of IT architectuur? Bekijk de mogelijkheden voor projecten en tijdelijke inhuur of neem direct contact met ons op.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met onze specialist!