Ontdek de kracht van BIM in GIS omgevingen

Tensing

Op dinsdag 20 november organiseert Tensing het FME Café XL. Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Deelname is helemaal gratis.

FME Café XL – Dinsdag 20 november 2018 – 14.00 tot 16.00 uur – GeoBuzz Den Bosch

Tijdens het programma zoomen we in op de kansen van FME voor GIS processen waarbij innovatieve technieken zoals Augmented Reality en Virtual Reality concreet worden toegepast.

De meerwaarde van GIS én BIM

Aan de hand van een casus met een architect laten we zien wat de toegevoegde waarde is van een BIM-model in een GIS-omgeving. Xander den Duijn demonstreert hoe je dit realiseert en hoe alle stakeholders profiteren van de extra inzichten die dat biedt.

Inzicht in één overzicht

Na de break gaat Rob Braggaar om 15.15 uur dieper in op het samenbrengen van informatiebronnen. Hiermee creëert hij door middel van FME inzicht in één overzicht. Dus niet langer 6 verschillende bronnen die apart geraadpleegd moeten worden, maar één beeld met alleen de informatie die relevant is voor de gebruiker.

Kom je ook? We beantwoorden graag jouw vragen rondom FME en gaan in gesprek over de kansen voor jouw organisatie.

Deelname is gratis en aanmelden kan via de site van de GeoBuzz. Heb je vooraf vragen die zeker aan de orde moeten komen? Neem dan contact met ons op via gis@tensing.com.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts

Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

Wat maakt de integratie tussen BIM & GIS interessant voor gemeenten?GIS,BIM,3d geoviewer,schaduwanalyse,gemeenten,digitale tweeling

Planet Object Detection Platform: deeplearning object herkenning als nieuwe standaardGIS,FME,planet object detection,geoai,deeplearning,object herkenning,innovatie

Drie (extra) redenen om de 3D GeoViewer te gebruikenGIS,blog,BIM,3d geoviewer

5 mythes en 5 waarheden over de integratie tussen BIM en GISArcGIS,ESRI,ArcGIS Pro,GIS,blog,BIM,Inzicht

Succesvolle lancering 3D GeoViewerInnovation,GIS,Tensing,blog,BIM

Let's Make a Map!: A Comparison of Current Web Mapping LibrariesGIS,Spatial Data Science,Tensing,Geo-ICT,blog,Inzicht

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy