Participeer zelf in co-creatie over indoor navigatie

Tensing

Kent u de potentie van indoor navigatie? Wij zien dat het vinden van ruimtes ín een pand een stuk efficiënter kan. Daar profiteren uw klanten én medewerkers van. Dankzij de technologie van onze partners is dit nu al snel en betrouwbaar te realiseren. Maar technologie alleen leidt niet tot een doorbraak. Daarom stelt Tensing kennis en ervaring beschikbaar om deze innovatie in co-creatie toe te passen. Participeert u in deze innovatieve Klantboard?

Wij zoeken organisaties die ontwikkeling in hun genen hebben en samen met ons willen innoveren. Zowel op het gebied van indoor als outdoor navigatie. Het laagdrempelig toepasbaar maken van deze techniek voor complexe vraagstukken op kantoor én in servicevraagstukken is ons gezamenlijke doel. Wij willen onze consultants voeden met uitdagingen uit de praktijk.

Daarom nodigen we u van harte uit om te participeren in onze WAYFINDER-INNOVATIE-KLANTBOARD-GROEP (WIKG). Uw investering? Twee uur per maand voor een periode van 4 maanden. Wat het u oplevert? Kennis over de mogelijkheden van innovatieve technieken en uiteraard grote voordelen als u in een later stadium kiest om met ons samen te werken.

Aanmelden

Wees er snel bij, want er is ruimte voor maximaal 5 deelnemers. Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar mknook@tensing.com. We nemen contact met u op en bespreken de case. De 5 beste cases winnen een plek in de WIKG.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met onze specialist!