Participeer zelf in co-creatie over indoor navigatie

Tensing

Kent u de potentie van indoor navigatie? Wij zien dat het vinden van ruimtes ín een pand een stuk efficiënter kan. Daar profiteren uw klanten én medewerkers van. Dankzij de technologie van onze partners is dit nu al snel en betrouwbaar te realiseren. Maar technologie alleen leidt niet tot een doorbraak. Daarom stelt Tensing kennis en ervaring beschikbaar om deze innovatie in co-creatie toe te passen. Participeert u in deze innovatieve Klantboard?

Wij zoeken organisaties die ontwikkeling in hun genen hebben en samen met ons willen innoveren. Zowel op het gebied van indoor als outdoor navigatie. Het laagdrempelig toepasbaar maken van deze techniek voor complexe vraagstukken op kantoor én in servicevraagstukken is ons gezamenlijke doel. Wij willen onze consultants voeden met uitdagingen uit de praktijk.

Daarom nodigen we u van harte uit om te participeren in onze WAYFINDER-INNOVATIE-KLANTBOARD-GROEP (WIKG). Uw investering? Twee uur per maand voor een periode van 4 maanden. Wat het u oplevert? Kennis over de mogelijkheden van innovatieve technieken en uiteraard grote voordelen als u in een later stadium kiest om met ons samen te werken.

Aanmelden

Wees er snel bij, want er is ruimte voor maximaal 5 deelnemers. Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar mknook@tensing.com. We nemen contact met u op en bespreken de case. De 5 beste cases winnen een plek in de WIKG.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

Ben of ken jij een held van de wildernis? Maak gebruik van gratis GIS consultancy!Nieuws,Tensing,Consultancy,blog

Bezoek Tensing tijdens de Esri GIS Conferentie 2018Nieuws,Tensing,ESRI,ArcGIS,blog

Nieuwe certificeringen bij TensingNieuws,Tensing,Certificering,blog

Tensing benoemd tot specialist in online GISNieuws,Tensing,ArcGIS,Cloud

Data Science biedt inzicht tijdens FME World Tour 2018 in EdeNieuws,Tensing,FME,ETL,Safe Software,Spatial Data Science

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op eindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2018 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy