Slimme inrichting 112-meldkamer

Tensing

De beste informatie bij een 112-melding

Noodsituaties verergeren door onvolledige informatie. Onze oplossing voor meldkamers begint daarom op de kaart. Wij doen er alles aan om hulpdiensten zo snel mogelijk naar de juiste locatie te begeleiden.

de-yp-tensing1

In onze meldkameroplossing staat locatie centraal. De locatie en beschikbaarheid van alle voertuigen, de plaats van de melding en de afstand én aanrijtijd van voertuigen. Want een voertuig dat hemelsbreed het dichtst bij is, heeft niet automatisch de snelste aanrijtijd. Op basis van slimme algoritmes berekenen wij in een handomdraai welke voertuigen het beste ingezet kunnen worden voor een incident.

Voordelen van een slimme meldkamer

  • Slim gebruikersmanagement zodat gebruikers alleen de informatie zien die voor hun rol relevant is
  • Eenvoudig schaalbaar; een gebruiker meer of minder? Eén telefoontje is genoeg
  • Snel een common operational picture maken
  • Standaard product waar eenvoudig maatwerk op te ontwikkelen is voor specifieke toepassing
de-yp-tensingTensing verzorgt voor meerdere meldkamers in Nederland de geografische informatie. Hierbij houden we rekening met alle relevante informatie. Denk aan (tijdelijke) wegafsluitingen, filevorming en de status van bruggen. Op die manier realiseren we een zo kort mogelijke aanrijtijd voor hulpdiensten.

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy