Snel acteren op calamiteiten in je netwerk

Tensing

Het voorkomen van calamiteiten in het netwerk van een nutsbedrijf is prioriteit nummer één. Dat realiseer je door preventief onderhoud. Daarvoor is een kwalitatief databestand met de exacte locaties, levensduur en onderhoudshistorie cruciaal. Toch voorkom je calamiteiten daar niet in alle gevallen mee. Hoe houd je de klanttevredenheid hoog én acteer je zo snel mogelijk op calamiteiten?

Voor Waterbedrijf Groningen realiseerden wij een calamiteitenportaal. Hierin is exact te zien wat de impact is van calamiteiten in een bepaald gebied. Deze tool ontwikkelden de GIS Consultants van Tensing door de sterke punten van het ArcGIS platform en FME Server te combineren. Dankzij deze digitale transformatie zijn alle beschikbare databronnen vanuit één overzichtelijk portaal te gebruiken voor alle medewerkers binnen het waterbedrijf.

Esri publiceerde in februari 2018 een artikel waarin dit project uitgebreid wordt beschreven.

TAGS: ArcGIS, Utilities, GIS

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

GLP Platform Blog UpdateArcGIS,innovatie,glp,geographic language processing

Geo-data voor stroomlijning beheerproces bij PidpaArcGIS,ESRI,Utilities,SAP,utility network management,Geocortex

5 mythes en 5 waarheden over de integratie tussen BIM en GISArcGIS,ESRI,ArcGIS Pro,GIS,blog,BIM,Inzicht

Highlights from the 2019 edition of the Esri Partner ConferenceArcGIS,ESRI

Snellere verwerking van data die je mobiel inwintArcGIS,GIS,Mobiele data,blog,Inzicht

Herkenning ondermijnende criminaliteitInnovation,ArcGIS,ESRI,Visie,Business Consultancy,GIS,Spatial Data Science,Case Study,OOV,Inzicht

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy