Succesvolle lancering 3D GeoViewer

Tensing

In februari lanceerden wij vanuit Tensing Labs de 3D GeoViewer. In samenwerking met architecten ontwikkelden wij een oplossing om de door hen ontworpen gebouwen in 3D weer te geven  op de kaart. Met succes! Inmiddels meldden de eerste 50 gebruikers van over de hele wereld zich aan. Van architectenbureau tot student, allemaal zijn ze aan de slag gegaan met de 3D GeoViewer. Tijd voor de volgende stap!

ONTDEK DE 3D GEOVIEWER 

Vanuit Tensing Labs is het onze ambitie om technieken slim te combineren tot slimme oplossingen. Door de gebruiker hierbij centraal te stellen, ontstaat een oplossing die écht meerwaarde biedt. En weet je wat het mooiste is? In eerste instantie bieden we deze oplossing gratis aan. Zo kan jij je manager, opdrachtgever of investeerder verrassen met een mooie visualisatie en bouwen wij aan een solide gebruikersgroep.

Ervaring

We zijn benieuwd naar de ervaringen van gebruikers van de 3D GeoViewer. Heb je feedback, zie je kansen voor verbetering of mis je een belangrijk functie? Neem dan vooral contact met ons op. Wij zien deze oplossing als een dynamische tool die we continu optimaliseren. Ervaringen van gebruikers zijn daarbij de belangrijkste drijfveer voor de ontwikkeling. Dus heb je tips? Deel ze met ons.

Tensing Labs

Inmiddels zijn wij in Tensing Labs al gestart met de volgende innovatie: het geautomatiseerd herkennen van objecten in satellietfoto’s. Heb jij hier specifieke wensen of ideeën voor? Dan komen we graag met je in contact zodat we die wellicht al in de eerste release mee kunnen nemen.

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy