Tensing Bronze Partner van Safe Software

Dave Laurier

Trots. Dat woord past bij de erkenning die we kregen van Safe Software voor al onze activiteiten rondom FME. Naast hoogwaardig advies, trainingen, terugkomdagen en evenementen mag Tensing sinds kort ook licenties voor FME verkopen. Waarom? Omdat wij door onze prestaties in de afgelopen jaren de status van ‘Bronze Partner’ hebben verdiend. Dat voelt voor ons alsof Johan Cruijff zegt dat je een topvoetballer bent.

Wat dat concreet betekent? Dat is eenvoudig. Allereerst is het voor onze klanten een bevestiging van onze hoogwaardige dienstverlening die wordt aangeraden door Safe Software. Daarnaast kun je nu ook bij ons terecht voor licenties op het FME-platform. Zo zijn we dus een one-stop-shop voor al je FME vragen.

  • Training – Verrijk je FME kennis in twee dagen
  • Coaching – Professionaliseer jouw werkzaamheden met FME
  • Advies – Jouw businessvraagstuk, praktisch opgelost
  • Licenties – Zelf werken met FME
  • Integratie – Geef FME een vaste plaats in jouw datalandschap

Zelf aan de knoppen zitten

Als ‘Bronze Partner’ mogen wij jou ook zelf aan de knoppen laten zitten. Ontdek hoe FME werkt voor jouw specifieke vraagstuk met een gratis trial-licentie. Die vraag je hier eenvoudig aan. Wil je meer weten over het platform of heb je behoefte aan een basiscursus? Dan geven we je die natuurlijk graag. Kijk op onze FME trainingspagina voor de eerstvolgende cursus.

TAGS: FME

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy