Tensing eerste Europese Solution Partner van Safe Software

Tensing

Tensing is verheugd aan te kondigen dat zij onlangs is benoemd tot Solution Partner van Safe Software. Deze stap houdt in dat Tensing door Safe Software wordt aanbevolen aan FME-gebruikers die behoefte hebben aan advies of aan de ondersteuning van professionals bij de ontwikkeling van data integratie oplossingen. Hiermee is Tensing GIS Consultancy de eerste nieuwe partner buiten Noord-Amerika die zich gekwalificeerd heeft als Solution Partner van Safe Software.

"De erkenning als officiële FME Solution Provider is een bewijs van de kennis en ervaring die bij de professionals in onze organisatie aanwezig is op het gebied van ETL-processen, ruimtelijke data en het toepassen van FME", aldus Tensing CEO Martin Knook. “We zijn net zo gepassioneerd en kundig op het vlak van FME’s mogelijkheden als Safe Software zelf en ondersteunen klanten met het optimaal benutten van hun data waarbij we gebruik maken van het volledige data-integratie platform dat FME biedt.”

Tensing heeft jarenlange ervaring met het inzetten van FME vanuit de diverse data-conversie en data-integratie projecten die door Tensing professionals uitgevoerd zijn. Ook binnen de migratieprojecten waar we klanten ondersteunen met de overstap naar het Esri ArcGIS platform wordt FME veelvuldig toegepast. In de achterliggende 10 jaar heeft Tensing diverse Utilities, Luchthavens en Overheidsinstellingen geholpen bij de succesvolle conversie of integratie van hun databronnen.

“In de loop van de jaren heeft Tensing ervaren dat er bij organisaties een toenemende behoefte is ontstaan aan diensten rondom data-interoperabiliteit, specifiek op de combinatie van ruimtelijke en niet-ruimtelijke gegevensbronnen”, zegt Dave Laurier, Business Unit Director van Tensing GIS Consulting. “De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in een sterk team van FME-professionals, stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen op dit specialisme. We kiezen er nu voor deze ruime kennis en ervaring ook beschikbaar te maken als een dienst.”.
FME is met afstand het beste platform voor ETL (Extract, Load en Transform) voor data-interoperabiliteit van ruimtelijke en niet-ruimtelijke gegevensbronnen.

"Tensing is de eerste Europese partner van ons nieuwe Solution Partner-programma. We kijken uit naar de vele manieren waarop zij FME toepassen om de data interoperabiliteit uitdagingen van hun klanten op te lossen", aldus Sonia Hobbs, directeur Partner Programs, Safe Software.

Over Tensing

Al bijna 30 jaar ontwikkelt Tensing innovatieve softwareoplossingen en adviseert zij haar relaties wereldwijd over de implementatie van oplossingen op het gebied van GIS.

Tensing GIS Consultancy is gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van Geo-Informatie en Geo-Informatie Systemen. Zij onderscheidt zich met de focus op het Esri ArcGIS platform en Safe Software FME. Wij hebben onszelf gespecialiseerd in het inzetten van het ArcGIS-platform en het inzetten van FME. Tensing streeft ernaar om de Safe Software-technologie op topniveau toe te passen, waarbij vakmanschap centraal staat . Het team van Tensing bestaat uit FME Certified Professionals en Esri Certified Professionals.

Over Safe Software

Safe Software is van mening dat data kracht is, en de mogelijkheid om die kracht te ontketenen is de sleutel tot een succesvolle planning en besluitvorming. Sinds 1993 helpt Safe Software anderen om dit doel te bereiken door middel van haar data transformatie technologie, FME. FME wordt gebruikt door duizenden mensen over de hele wereld en in diverse branches, en is ook geïntegreerd in andere toonaangevende softwareoplossingen. Safe Software is er trots op om klanten te helpen de controle over hun gegevens te krijgen, zodat zij het kunnen gebruiken wanneer, waar en hoe zij het nodig hebben.

Safe Software is de ontwikkelaar van het softwareproduct FME, een krachtige data transformatie motor met drie implementatie-opties:

  • FME Desktop: De omgeving waarin gegevens worden verbonden en getransformeerd tussen 325+ (verhoogt elke release) formats, systemen en diensten. De volledige lijst is hier beschikbaar: www.safe.com/formats.
  • FME Server: Het enterprise platform voor het automatiseren van de gegevensstroom tussen applicaties. FME Server werkt in combinatie met FME Desktop.
  • FME Cloud: De gehoste inzet van FME Server, FME Cloud biedt de meest flexibele manier om de stroom van gegevens te automatiseren tussen bijna elke combinatie van cloud en on-premise applicaties.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met onze specialist!