Tensing en Red Geographics organiseren FME World Tour 2017

Tensing

Op 1 mei 2017 vindt in Zevenbergen opnieuw de FME World Tour plaats. Dit jaar slaan Tensing en Red Geographics de handen ineen. Dankzij deze samenwerking krijgen bezoekers gegarandeerd een gevarieerd programma waarin de ontwikkeling van FME centraal staat.

Zowel Hans van der Maarel, eigenaar van Red Geographics als >Dave Laurier, managing director van Tensing, is blij met de samenwerking. Van der Maarel: “In de afgelopen jaren organiseerde ik de FME World Tour voor een groot deel alleen. Dat is een behoorlijke uitdaging naast het runnen van een bedrijf. Daarom ben ik blij met de extra capaciteit van Tensing.” Ook Laurier is enthousiast: “Bij Tensing focussen we ons op ArcGIS en FME. Door dit typische FME evenement mede te organiseren bevestigen we die strategische keuze richting onze relaties."

Gevarieerd programma

Namens het Canadese Safe Software is Aaron Koning aanwezig tijdens de FME World Tour. Tijdens zijn presentatie gaat hij in op de nieuwste mogelijkheden van FME. Daarnaast spreken specialisten uit het werkveld over de oplossingen die ze in het dagelijks leven realiseren met FME. Itay Bar-on gaat in op de toepassing van FME als oplossing voor ETL. Aansluitend aan het inhoudelijke programma is er een borrel voor alle bezoekers.

Deelname

Deelnemen aan het programma is gratis voor iedereen die zich vooraf heeft ingeschreven. Laurier: “Door het volledige programma gratis aan te bieden houden we de drempel zo laag mogelijk. Zo bouwen we samen aan een hechte FME community in Nederland. Voor ons staat het delen van kennis en toepassingen binnen die community centraal. Op die manier blijven onze professionals elkaar uitdagen en inspireren waardoor wij de beste oplossingen kunnen bieden aan onze opdrachtgevers.” 

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy