Tensing en Red Geographics organiseren FME World Tour in Ede

Tensing

Wat fietsen en FME met elkaar gemeen hebben? Bij beide kan je alleen een optimaal resultaat behalen als je gebruik maakt van de beste data. Beleef het tijdens de FME World Tour in Ede!

Ga maar eens na. Trainingsschema’s van de afgelopen Tour de France winnaars zijn met grote precisie afgestemd op de fysieke behoeften van de sporter. Daarbij komt data uit allerlei bronnen samen. Van ideaal lichaamsgewicht tot eetpatroon en van conditietrainingen in Nederland tot hoogtetrainingen in de Franse Alpen.

Sanne van Paassen spreekt tijdens de FME World Tour in Ede over het belang van data voor topsporters.

Aanstekelijkheid van data

Tijdens de FME World Tour op 18 april in Ede ondervinden bezoekers dit aan den lijve. Trots zijn we op de aanwezigheid van topsportster Sanne van Paassen. Zij reed op wereldniveau mee bij kampioenschappen op het gebied van veldrijden en mountainbiken. Vanuit haar ervaring vertelt ze over het belang van data en de aanstekelijkheid ervan voor je volgende training.

Aanmelden

Daarnaast kan je als bezoekers tijdens de pauzes zelf een fietstochtje maken op de langste indoor testbaan van Nederland. Zo blijf je de hele dag fit. Kom je ook? Meld je dan snel aan want we hebben een maximum van 80 bezoekers.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

Tensing ondersteunt initiatief voor natuurbescherming in Midden-AmerikaInzicht,Consultancy,Tensing,ESRI,FME,GIS,Spatial Data Science

Optimalisatie van de informatieketenUtilities,GIS,ArcGIS,FME,Consultancy,Case Study

Prorail Project NaiadeMobiliteit,FME,Case Study

Ontdek de kracht van BIM in GIS omgevingenFME,Safe Software,BIM,GIS

Tensing Bronze Partner van Safe SoftwareFME

Terugblik FME World Tour 2018FME,ETL,Innovation

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op eindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy