Tensing experts behalen ArcGIS, FME en ArchiMate certificeringen

Tensing

Afgelopen anderhalve maand kregen vier Tensing GIS consultants fantastisch certificeringsnieuws van Esri, Safe Software en The Open Group. Vanaf nu mogen Freek Kluiters, Gerrit Karssenberg, Nick Janzen en Patrick Koning zich erkende professionals noemen.

Certificering is voor ons een belangrijke focus waarmee wij onze kennis en kunde op het gebied van Data Science, Esri en FME aantonen. Daarom zijn wij trots op het feit dat vier collega’s hun certificaat in ontvangst mochten nemen. Freek Kluiters behaalde zijn ArcGIS Desktop Entry examen en Gerrit Karssenberg werd beloond om zijn werk en referenties voor Certified FME Professional. Nick Janzen behaalde zijn Web Application Developer Associate certificaat en Patrick Koning specialiseerde zich in ArchiMate met het slagen voor zijn ArchiMate for People program certificaat op het ArchiMate Foundation three niveau.

Wij feliciteren Freek, Gerrit, Nick, en Patrick met het behalen van hun certificaten!

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy