Tensing experts verdienen FME Certificering

Tensing

In de afgelopen weken kregen we twee keer goed nieuws vanuit Canada. Zowel Martin Koch als Adam Czerkawski zijn door Safe Software positief beoordeeld op hun werk en referenties en ontvingen de bijbehorende certificering tot FME Certified Professional.

Samen met Martin en Adam zijn we als team bijzonder trots op het door hen behaalde resultaat. Dave Laurier, directeur van Tensing: "Het is voor iedereen in onze markt duidelijk dat wij een sterke focus leggen op vakmanschap en de bijbehorende certificering. Met het certificeren van deze twee collega's zijn wij opnieuw de koploper en bevestigen wij onze boodschap dat wij dé expert op het gebied van FME zijn."

Toegevoegde waarde

Klanten profiteren van deze certificering doordat ze erop kunnen rekenen dat het FME platform en alle onderliggende technologie door de consultants van Tensing optimaal wordt toegepast.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts

Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

FME Server v.s. FME CloudDocumentatie,Cloud,ETL,FME,Safe Software,Migratie,data integratie,data transformatie

FME Professional edition v.s. ESRI, Database en Smallworld editionDocumentatie,ETL,FME,Safe Software,IT architectuur,data integratie,data transformatie

FME Desktop v.s. FME ServerDocumentatie,ETL,FME,Safe Software,data integratie,data transformatie

De 10 meeste gestelde vragen over FME trainingenGIS,ETL,FME,Training

Terugblik FME World Tour 2018Innovation,ETL,FME

Bekijk de presentaties van de FME World Tour 2018 in EdeInnovation,Best practices,ETL,FME

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy