Tensing experts verdienen FME Certificering

Tensing

In de afgelopen weken kregen we twee keer goed nieuws vanuit Canada. Zowel Martin Koch als Adam Czerkawski zijn door Safe Software positief beoordeeld op hun werk en referenties en ontvingen de bijbehorende certificering tot FME Certified Professional.

Samen met Martin en Adam zijn we als team bijzonder trots op het door hen behaalde resultaat. Dave Laurier, directeur van Tensing: "Het is voor iedereen in onze markt duidelijk dat wij een sterke focus leggen op vakmanschap en de bijbehorende certificering. Met het certificeren van deze twee collega's zijn wij opnieuw de koploper en bevestigen wij onze boodschap dat wij dé expert op het gebied van FME zijn."

Toegevoegde waarde

Klanten profiteren van deze certificering doordat ze erop kunnen rekenen dat het FME platform en alle onderliggende technologie door de consultants van Tensing optimaal wordt toegepast.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

Data Science certificering voor Mark WildeMicrosoft,Spatial Data Science,Nieuws

Versterking van het Tensing team in 2019Tensing,Nieuws

Ben of ken jij een held van de wildernis? Maak gebruik van gratis GIS consultancy!Tensing,Consultancy,Nieuws,blog

Bezoek Tensing tijdens de Esri GIS Conferentie 2018ArcGIS,ESRI,Tensing,Nieuws,blog

Nieuwe certificeringen bij TensingTensing,Certificering,Nieuws,blog

Tensing benoemd tot specialist in online GISArcGIS,Cloud,Tensing,Nieuws

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy