Tensing op Esri GIS Conferentie 2016

Tensing

Op woensdag 21 en donderdag 22 september 2016 neemt Tensing opnieuw deel aan de Esri GIS Conferentie in het Beurs-WTC in Rotterdam.

De Esri GIS Conferentie is het grootste, jaarlijkse GIS-evenement in Nederland. Tijdens dit evenement worden gebruikers van ArcGIS op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op GIS-gebied. Ook is het de plek om geïnspireerd te worden om de voordelen van GIS breder in de organisatie te gaan gebruiken.

Tensing is tijdens dit evenement vertegenwoordigd met een stand op de beursvloer en daarbij verzorgen we op beide dagen een aantal interessante presentaties.

Het conferentieprogramma van de Esri GIS Conferentie

Graag tot ziens op de GIS Conferentie 2016!

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

Tensing ondersteunt initiatief voor natuurbescherming in Midden-AmerikaInzicht,Consultancy,Tensing,ESRI,FME,GIS,Spatial Data Science

Herkenning ondermijnende criminaliteitOOV,Inzicht,Business Consultancy,Visie,ESRI,ArcGIS,Spatial Data Science,GIS,Innovation,Case Study

Drone mapping bij incidentenDrone,OOV,3D,Real-time,Inzicht,ESRI,ArcGIS Pro,Case Study

Bezoek Tensing tijdens de Esri GIS Conferentie 2018Nieuws,Tensing,ESRI,ArcGIS,blog

Highlights from the Esri Developers Summit 2018ESRI,ArcGIS,Innovation,ArcGIS Pro

Vind alle stembureaus in jouw gemeente!ArcGIS,ESRI,GIS

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
┬ę 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy