Tensing start nieuw Young Professional programma

Tensing

Begin september is Tensing gestart met een nieuw Young Professional programma. In dit programma stoomt het team van consultants de ambitieuze professionals klaar voor het werken in de praktijk. Hierbij gaan training, persoonlijke begeleiding en werken voor opdrachtgevers hand in hand. Zo investeren wij in de professionals die het vak nu én in de toekomst blijven ontwikkelen en zorgen we dat onze opdrachtgevers altijd toegang hebben tot de informatie die voor hen relevant is.

Na het succesvolle Young Professional programma in 2016 starten we dit jaar opnieuw met de verbeterde versie van dit programma. Onder leiding van Tom Broersen, die zelf ook als Young Professional bij Tensing is gestart, kickstarten Maya Tryfona (Geomatics), Merwin Rook (Geomatics) en Dirk van Gestel (Geo, Media & Design) hun carrière binnen de Geo-ICT. Merwin Rook is enthousiast over het programma: “In het Young Professional programma van Tensing word je technisch heel goed opgeleid. Daarnaast creëren een goede sfeer en de persoonlijke benadering erg veel ruimte voor de realisatie van mijn eigen doelstellingen en persoonlijke groei.”

Ontwikkeling van talent

Ontwikkeling van talent speelt een centrale rol bij Tensing. Daarom starten we ook dit jaar met dit programma. Tom Broersen volgde zelf eerder het Young Professional Programma en begeleidt nu dit nieuwe team. Tom: “Ik kijk met een zeer positief gevoel terug op mijn jaar in het Young Professional programma. Dit geef mij een sterke motivatie om nu zelf een bijdrage te leveren aan het verder verbeteren van dit programma, om daarmee het talent van de toekomst te begeleiden op hun weg naar de top. We bieden hen hierbij een zeer gevarieerd programma aan waarin onze oplossingen op basis van de software van Esri en Safe Software centraal staan.”

Certificering

In de eerste maand ligt de focus van het programma op certificering. Hierbij leggen we de lat hoog. Het doel is dat alle startende professionals aan het einde van deze maand hun ArcGIS Desktop Entry certificaat hebben behaald. Naast de trainingen en zelfstudie met de pakketten van Esri heeft ook de ontwikkeling op het gebied van FME een belangrijke rol in het programma. Hierbij kiezen we voor een brede scope en trainen we de Young Professionals zowel op het gebied van desktop als server-omgevingen.

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy