Tensing verzorgt twee presentaties tijdens FME User Conference in Canada

Tensing

Tijdens de FME International User Conference 2017 van 24 tot en met 26 mei in het Canadese Vancouver, verzorgen twee FME specialisten van Tensing presentaties over complexe toepassingen van FME. Itay Bar-on en Martin Koch presenteren namens Tensing best practices over de migratie van Smallworld naar Esri Water Utilities en over het beheer van FME met behulp van FME.

Eind februari wordt het volledige programma gepubliceerd en dan kunnen we ook meer zeggen over de exacte inhoud van de presentaties.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

Versterking van het Tensing team in 2019Nieuws,Tensing

Tensing Days van startTensing,blog

Tensing ondersteunt initiatief voor natuurbescherming in Midden-AmerikaInzicht,Consultancy,Tensing,ESRI,FME,GIS,Spatial Data Science

Ben of ken jij een held van de wildernis? Maak gebruik van gratis GIS consultancy!Nieuws,Tensing,Consultancy,blog

Bezoek Tensing tijdens de Esri GIS Conferentie 2018Nieuws,Tensing,ESRI,ArcGIS,blog

Nieuwe certificeringen bij TensingNieuws,Tensing,Certificering,blog

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy