Versterk en waarborg de kennis in je team

Tensing

New call-to-actionHoe zorg jij voor de juiste expertise in jouw team? De vraag naar goede GIS specialisten is op dit moment zeer hoog. Hoe zorg je dat jij met jouw team de vragen vanuit de organisatie kan blijven beantwoorden? Tensing adviseert je graag over het verzamelen en ontwikkelen van de juiste kennis.

Hoe we dat doen hangt volledig af van jouw behoefte. De ene keer is een tweedaagse FME training voldoende om de volgende stappen te zetten, terwijl het in een andere situatie juist gewenst is om tijdelijk gebruik te maken van extra aanvulling in je team.

Wat je vraagstuk ook is, wij hebben het al eens meegemaakt en ondersteunen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jou en je organisatie. In ons e-book beschrijven wij onze werkwijze en de verschillende oplossingen die we aanbieden.

Ons doel is om de kennis in jouw team duurzaam te waarborgen. Mogen wij je daarbij van dienst zijn?

New call-to-action

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy