Vind alle stembureaus in jouw gemeente!

Tensing

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Woensdag 21 maart mogen alle stemgerechtigden stemmen op een lokale politieke partij en het 'Sleepwet' referendum. Om het jou gemakkelijker te maken heeft Tensing een kaart ontwikkeld met de locaties van alle stembureaus. Lees verder en vind alle stembureaus in jouw gemeente.

Tensing brengt dagelijks talloze activiteiten in kaart. Van zwermen vogels tot ondergrondse leidingen. Speciaal voor deze verkiezingen ontwikkelden we een interactieve kaart met alle locaties waar jij je stem kan uitbrengen. Voor deze kaart is een dataset gebruikt met alle deelnemende stembureaus (bron: https://waarismijnstemlokaal.nl/data).

Doorloop de volgende stappen om alle stembureaus in jouw gemeente te vinden.

1.

Blog-filter

 

Filter de gemeente waarin gestemd moet worden.  

2.

Blog-locatie

Zoek je eigen adres door de zoekfunctie te gebruiken of op de kaart te klikken. Klik op het gewenste stembureau om informatie over dit stembureau te zien. Klik vervolgens op 'Routebeschrijving' om de route van je locatie naar het stembureau te berekenen. Het is mogelijk om deze route uit te printen.

3.

Blog-delen

Deel de link naar deze verkiezingskaart zodat jouw omgeving ook alle stembureus in de desbetreffende gemeenten kan zien vinden.

4.

Blog-printen

Klik op 'Afdrukken' om de huidige positie op de kaart als PDF te downloaden/afdrukken.

TAGS: ArcGIS, ESRI, GIS

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

5 mythes en 5 waarheden over de integratie tussen BIM en GISArcGIS,ESRI,ArcGIS Pro,GIS,blog,BIM,Inzicht

Highlights from the 2019 edition of the Esri Partner ConferenceArcGIS,ESRI

Snellere verwerking van data die je mobiel inwintArcGIS,GIS,Mobiele data,blog,Inzicht

Herkenning ondermijnende criminaliteitInnovation,ArcGIS,ESRI,Visie,Business Consultancy,GIS,Spatial Data Science,Case Study,OOV,Inzicht

Optimalisatie van de informatieketenArcGIS,Utilities,GIS,FME,Consultancy,Case Study

Slimme inrichting 112-meldkamerArcGIS,Geo-ICT,Case Study,OOV,Inzicht,Real-time,Meldkamer

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy