Vind een stembureau bij jou in de buurt!

Tensing

Op 17 maart vinden de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 plaats. Het is daarom tijd om op 15, 16 en 17 maart naar de stembus te gaan. Iedere gemeente heeft stembureaus/afgiftepunten waar het mogelijk is om jouw stem uit te brengen. Maar welk stembureau is voor jou het dichtstbij? En is dat stembureau alle dagen geopend? Speciaal voor deze verkiezingen heeft Tensing een interactieve kaart ontwikkeld met alle locaties van de stembureaus.


In de Verkiezingen 2021 applicatie heb je een overzicht van alle stembureaus in Nederland. Door jouw adres in te voeren in de zoekbalk, krijg je een overzicht van alle stembureaus binnen 10 kilometer van je adres. Mocht je dit zoekveld nog te groot of juist te klein vinden, kun je het verschuiven van 0 – 50 kilometer.

Daarnaast is het mogelijk in de applicatie te filteren op toegankelijkheid voor mindervalide, zoek je een stembureau of juist een afgiftepunt en welke dag je je stem wilt uitbrengen. Wanneer je gefilterd hebt, kun je je stembureau kiezen. Bij het stembureau zie je allerlei relevante informatie over de locatie en kun je de routebeschrijving naar het stembureau vanaf jouw adres zien. Bekijk hieronder de instructie voor het vinden van een stembureau:

Verkiezingsapp GIF

De applicatie is ontwikkeld met ArcGIS Pro Web Appbuilder. Met de ArcGIS Web AppBuilder is het mogelijk om kaartapplicaties te ontwikkelen voor het web, zonder code te schrijven.

Verkiezingsapplicatie 2021


 

Meer weten over dit onderwerp?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met onze specialist!