Hoe kan het Tensing consultancy team jou helpen?

4 redenen om te stoppen met zoeken:

Waarom kiezen voor een consultant van Tensing?

team

Passende expert voor jouw klus
Tensing heeft de beste ArcGIS en FME specialisten, van Young Professionals tot en met senior experts. Zo leveren wij het kennisniveau passend bij jouw behoefte. Een consultant van Tensing is altijd gecertificeerd, gedreven en resultaatgericht.

Klok

Snel beschikbaar
Het Tensing team heeft meer dan 60 specialisten. Ons team heeft het hoogste aantal Esri certificeringen in de Benelux en het hoogste aantal FME Professionals in Nederland. Dit brede aanbod maakt dat we jou altijd snel de juiste expert bieden.

Geld-1

Gunstige tarieven
Door onze continue investering in de ontwikkeling van onze consultants weten zij extra slim gebruik te maken van de beschikbare middelen. Dit zorgt voor kostenbesparingen. Het resultaat is een betere prijs-kwaliteit verhouding in vergelijking tot andere aanbieders. Hiervan kun jij profiteren!

globe

Internationaal team
Het team van Tensing bestaat uit 12 verschillende nationaliteiten en opereert internationaal. Het voordeel hiervan is dat jij ook in het buitenland makkelijk met ons kunt werken. Wij staan overal voor je klaar.

Bekijk onze software

Als partner van Esri en Safe Software werken wij met ArcGIS en FME. Ook maken wij onze eigen oplossingen vanuit Tensing Labs. Benieuwd? Bekijk dan eens onze toolbox. 

ONTDEK ONZE SOFTWARE

Wij adviseren je graag!

De specialisten van Tensing voorzien graag in jouw databehoefte. Of het nu gaat om het oplossen van een complex vraagstuk of tijdelijke inhuur van kennis en capaciteit, het team van Tensing staat voor je klaar!