Consultancy

Wij geloven dat een locatiestrategie het best werkt met de juiste data. Daarom zijn wij naast onze specialisatie in Geografische Informatie Systemen (GIS) ook zeer bedreven op het gebied van Data Integratie. 
 
Excellerend op dat snijvlak helpt het Tensing team bij het oplossen van jouw complexe vraagstukken. 

Hoe kan Tensing jou helpen?

strategisch advies

Strategisch Advies

Wij zien een locatiestrategie als het begrijpen van locatiegegevens binnen een organisatie en het implementeren van het gebruik ervan. Samen leggen we de basis voor het juiste draagvlak.

software inrichting

Software Inrichting

Wij zorgen voor een vakkundige implementatie van jouw ArcGIS en FME software inclusief configuratie en datamigratie. Zo automatiseren we jouw dataprocessen.

software ontwikkeling

Software Ontwikkeling

Wil je meer functionaliteit dan ArcGIS of FME biedt? Geen probleem! Onze ontwikkelaars bouwen koppelingen en uitbreidingen. Daarmee maak jij je eindgebruikers blij.

systeem integratie

Systeem Integratie

Geografische data komt het best tot zijn recht wanneer je het feilloos integreert. Door slimme data integratie laten wij de data stromen tussen de verschillende bedrijfssystemen.

applicatie beheer

Applicatie Beheer

Tensing levert technisch en functioneel beheer van de ArcGIS en FME applicaties in jouw omgeving. Onze experts zorgen ervoor dat jouw bedrijfsprocessen optimaal blijven werken.

Training Tensing

Training

Tensing biedt jou en je collega's diverse coachingstrajecten en hands-on FME trainingen. Zo zorgen wij voor de opbouw van toepasbare kennis en het onderhouden van die kennis.

4 redenen om te stoppen met zoeken:

Waarom kiezen voor een consultant van Tensing?

team

Passende expert voor jouw klus
Tensing heeft de beste ArcGIS en FME specialisten, van Young Professionals tot en met senior experts. Zo leveren wij het kennisniveau passend bij jouw behoefte. Een consultant van Tensing is altijd gecertificeerd, gedreven en resultaatgericht.

Klok

Snel beschikbaar
Het Tensing team heeft meer dan 60 specialisten. Ons team heeft het hoogste aantal Esri certificeringen in de Benelux en het hoogste aantal FME Professionals in Nederland. Dit brede aanbod maakt dat we jou altijd snel de juiste expert bieden.

Geld-1

Gunstige tarieven
Door onze continue investering in de ontwikkeling van onze consultants weten zij extra slim gebruik te maken van de beschikbare middelen. Dit zorgt voor kostenbesparingen. Het resultaat is een betere prijs-kwaliteit verhouding in vergelijking tot andere aanbieders. Hiervan kun jij profiteren!

globe

Internationaal team
Het team van Tensing bestaat uit 12 verschillende nationaliteiten en opereert internationaal. Het voordeel hiervan is dat jij ook in het buitenland makkelijk met ons kunt werken. Wij staan overal voor je klaar.

Bekijk onze software

Als partner van Esri en Safe Software werken wij met ArcGIS en FME. Ook maken wij onze eigen oplossingen vanuit Tensing Labs. Benieuwd? Bekijk dan eens onze toolbox. 

ONTDEK ONZE SOFTWARE

Wij adviseren je graag!

De specialisten van Tensing voorzien graag in jouw databehoefte. Of het nu gaat om het oplossen van een complex vraagstuk of tijdelijke inhuur van kennis en capaciteit, het team van Tensing staat voor je klaar!

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy