Asset Management

Nederland zit midden in de energietransitie. Waar enkele jaren geleden nog niemand had gehoord van groene stroom, liggen daken in nieuwbouwwijken inmiddels vol met zonnepanelen en schieten de windmolens, soms met tegenzin van omwonenden, als paddenstoelen uit de grond. Een positieve ontwikkeling voor de aarde en groene denkers, maar een uitdaging voor nutsbedrijven. Want hoe ga je daarin mee, welk verdienmodel kan je daaraan koppelen en hoe zorg je dat je inzicht hebt in de resultaten?

Tensing is gespecialiseerd in GIS oplossingen voor asset managers. Al jaren ondersteunen we GIS-afdelingen van de bekende water-, gas- en elektrabedrijven in Nederland en daarbuiten. Met onze specialistische kennis op het gebied van ArcGIS en FME hebben we al behoorlijk wat harde noten gekraakt. Dan kun je denken aan de volledige automatisering van aanvragen via MijnAansluiting.nl bij waterbedrijf Evides of de migratie van Smallworld naar ArcGIS bij de Waterbedrijven in Groningen en Drenthe.

Zorg dat je bent voorbereid op de uitdagingen van de toekomst

Daag ons uit met jouw uitdaging op het gebied van Asset Management!

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek alle insights in onze Kennishub.

Drie (extra) redenen om de 3D GeoViewer te gebruikenGIS,blog,BIM,3d geoviewer

5 mythes en 5 waarheden over de integratie tussen BIM en GISArcGIS,ESRI,ArcGIS Pro,GIS,blog,BIM,Inzicht

Succesvolle FME World Tour 2019 in EdeFME,Safe Software,Nieuws,blog,Inzicht

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy