Data Science

Voordat je samen met je collega’s inzicht hebt gekregen in de ellenlange tabellen met talloze gegevens, is het momentum al verstreken. Dat kan allerlei lastige of zelfs vervelende consequenties hebben voor jouw organisatie. Maar hoe zorg je voor echt grip op je data en waardevolle inzichten? Of nog mooier, kan je ook een automatische melding krijgen bij bepaalde veranderingen?

internet of things everything connected tensing
Data Science

Groeiende vraag in binnen- en buitenland

In het afgelopen jaar is de vraag naar technische oplossingen met een locatiecomponent fors toegenomen. Steeds meer organisaties zien de toegevoegde waarde van locatie gebaseerde BI-oplossingen. Om te komen tot analyses die echt waarde toevoegen in het primaire proces. Als gevolg hiervan groeide het team van Tensing in 2017 al met 30% in zowel Nederland als Amerika en de vooruitzichten zijn dat deze groei ook in de komende periode doorzet. Lees verder.

Vind de antwoorden die zijn verborgen in jouw data

Data Science helpt jou om de antwoorden te vinden die zijn verscholen in data. Wij koppelen jouw data met data uit openbare bronnen, van bijvoorbeeld het CBS, KNMI of andere instituten. Op basis van scenario’s die voor jouw relevant zijn, ontwikkelen we meldingen die je wilt krijgen. Bekijk de kansen die wij zien voor waterschappen.

Een voorbeeld om het te illustreren. In samenwerking met de informatie managers van de gemeente Tilburg ontwikkelden we een model dat een melding geeft bij vastgoedtransacties waarbij mogelijk sprake is van drugscriminaliteit. Hoe we dat deden en wat de resultaten daarvan zijn, lees je in onze case study drugscriminaliteit herkennen.

Heb jij een Data Science uitdaging waarover je graag met ons wilt sparren?

Maak direct een afspraak met onze specialist.
Kennishub

Ontdek alle insights in onze Kennishub.

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy