Efficiënt data management

In jouw organisatie zijn er verschillende databronnen met als risico dat je niet weet welke data de juiste is en jij je dus afvraagt wat de waarheid is. Een nachtmerrie voor elke informatie manager. Je data is de basis voor belangrijke beslissing. Maar als die onvolledig of verouderd is, heeft dat vaak verstrekkende gevolgen. Denk aan een beleidsbeslissing die goed is, maar op de verkeerde plek wordt uitgevoerd. Denk aan een beslissing voor straat 1 die wordt uitgevoerd in straat 2, omdat je gebruik maakte van verouderde data. Hoe voorkom jij dat?

Data Science
internet of things everything connected tensing

Neem alleen beslissingen op basis van actuele gegevens!

Tensing is gespecialiseerd in efficiënt data management. Bij klanten binnen overheden, utilities, aannemers en asset managers hebben we belangrijke stappen gezet. Bijvoorbeeld door alle aanwezige data te controleren en vervolgens weg te schrijven in één gegevensbron.

Benieuwd naar voorbeelden waar we dit hebben gedaan? Lees bijvoorbeeld onze referentie over de waterbedrijven in Groningen en Drenthe of maak een afspraak met onze specialist op het gebied van efficiënt data management.

Wil jij de efficiëntie van jouw data management vergroten?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek alle insights in onze Kennishub.

Versterk en waarborg de kennis in je teamVisie,Spatial Data Science,Tensing,Consultancy,Inzicht

Let's Make a Map!: A Comparison of Current Web Mapping LibrariesGIS,Spatial Data Science,Tensing,Geo-ICT,blog,Inzicht

Data Science certificering voor Mark WildeMicrosoft,Spatial Data Science,Nieuws

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy