Smart...

Een slimme meter, slimme afvalcontainer en een slim toilet. Alles om ons heen heeft of krijgt op termijn een verbinding met internet. Organisaties die slim gebruik maken van deze gegevens hebben, creëren een unieke positie in de markt waar andere organisaties graag bij aansluiten. Aantrekkingskracht dus. Maar om je organisatie klaar te maken om daarmee aan de slag te gaan, moet er nog veel gebeuren. Veiligheid, data opslag, een mobiele applicatie en nog veel meer. Tensing is jouw partner bij deze transitie.

inspirational-header-smart-tensing

Met onze opdrachtgevers focussen wij ons op de kansen van slimme omgevingen.

Maar we verliezen ethische dilemma’s niet uit oog. Naast technische kennis zorgen wij dus ook voor een goede procesbegeleiding om alleen datgene te bereiken dat wenselijk is voor de organisatie en stakeholders.

Een voorbeeld van een slimme oplossing is de inrichting van diverse meldkamers in Nederland. Data van politie, brandweer en ambulances worden hier gecombineerd met zaken als beschikbaarheid, aanrijroutes en incidentlocaties. Daarbij kiezen we dus heel gericht welke data op welk moment relevant is voor welke gebruiker. Een andere toepassing realiseerden we voor een groot vliegveld. Zij wilden in kaart hebben waar vogels en vogelzwermen zich bevonden ten opzichte van de opstijgende en landende vliegtuigen. Dat vatten we samen in één realtime kaart. Zo werken we dus mee aan het veiliger maken van het vliegverkeer.

Organisaties die slim gebruik maken van hun data creëren een unieke positie in de markt.

Meer weten over deze oplossing of wil je ons uitdagen met jouw vraagstuk?

Maak direct een afspraak met onze specialist.
Kennishub

Ontdek alle insights in onze Kennishub.

Planet Object Detection Platform: deeplearning object herkenning als nieuwe standaardGIS,FME,planet object detection,geoai,deeplearning,object herkenning,innovatie

Drie (extra) redenen om de 3D GeoViewer te gebruikenGIS,blog,BIM,3d geoviewer

5 mythes en 5 waarheden over de integratie tussen BIM en GISArcGIS,ESRI,ArcGIS Pro,GIS,blog,BIM,Inzicht

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy