Ontdek Spatial Business Intelligence

Stel je eens voor. Je zit in een meeting met de verantwoordelijke voor de leefomgeving. Op tafel ligt de vraag: “In welke buurt zijn de meeste incidenten geweest in het afgelopen kwartaal?” Je kan dan een grafiek laten zien met het verloop per buurt of een lijst die is gesorteerd op volgorde van de meeste incidenten. Maar hoe gaaf is het als jij daar een dimensie aan kan toevoegen? Een interactieve kaart is die dimensie. Hier kan je gewoon op klikken om de antwoorden te presenteren op vergelijkingen met andere buurten, perioden en trends. Wedden dat dit resultaat blijft hangen in de organisatie!

Vertel de verhalen die zijn opgesloten in je data.

Dagelijks worden we geconfronteerd met zoveel grafieken en diagrammen dat ze hun impact verliezen. Hoe verander jij dat? Tensing gelooft in de kracht van Spatial Business Intelligence. Daarbij presenteer je de resultaten niet primair in grafieken, maar op de kaart.

Benieuwd naar meer voorbeelden van Spatial Business Intelligence? We delen ze graag persoonlijk met je. Maak hieronder direct een afspraak met onze specialist op het gebied van Spatial Business Intelligence.

heatmap_amsterdam

Wil jij dieper ingaan op de kansen van Spatial BI voor jouw organisatie?

Plan een sparringssessie met een van onze experts

Kennishub

Ontdek alle insights in onze Kennishub.

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy