Tensing regisseert!

Verzeker projectsucces door één specialistische partij verantwoordelijk te maken voor het complete proces.

Het uitvoeren van specialistische projecten hoort niet bij de core business van jouw organisatie. Ga je er toch mee aan de slag, dan kost dit vaak veel tijd. Tensing is gespecialiseerd in het regisseren van GIS-gerelateerde projecten en durft daarbij heldere budgetafspraken te maken en risico te dragen. Dát is onze core business.

Wij ondersteunen organisaties met de complete projectorganisatie van GIS-vraagstukken. Van het inzichtelijk maken van optimalisatiemogelijkheden van organisatieprocessen tot de migratie naar ArcGIS. Vanzelfsprekend zorgen we daarbij voor een duidelijke projectplanning en een transparante aanpak. Zo blijven onze klanten zich bezighouden met hun eigen specialiteiten.

Tensing draagt risico

Bij alle projecten die wij regisseren staat ons commitment centraal. Wij geven ons voor meer dan 100% en focussen ons op het resultaat dat we voor ogen hebben. Daarom durven wij ook risico te dragen. Zo verzekeren we onze opdrachtgevers van een uitstekend resultaat, zonder verrassingen achteraf.

Ervaren GIS-regisseur

Inmiddels regisseerde Tensing al tientallen projecten. Van de platformmigratie bij de waterbedrijven in Groningen en Drenthe tot grote landelijke evenementen. We regisseren projecten voor onder andere de domeinen Openbare Orde en Veiligheid, utilities (nutsbedrijven), waterschappen, gemeenten en aannemers.

Tensing Project methodiek - TAPAS

Om ieder project succesvol te laten verlopen werken we volgens onze eigen Tensing Projectmethodiek. Wat deze projectmethodiek uniek maakt is de combinatie van een sterke governance structuur (gebaseerd op PRINCE II) in combinatie met een creatieve omgeving (gebaseerd op Agile/Scrum) die de samenwerking stimuleert en ruimte biedt om te reageren op voortschrijdende inzichten. Daarom noemen we deze methodiek de Tensing Agile Prince II Aanpak voor Succes, oftewel TAPAS!

Wat we zo samen bereiken? Denk aan deze voorbeelden van onze succesverhalen die we graag met je delen:

  • Implementatie van GIS oplossingen gebaseerd op ArcGIS en FME
  • Migratie van oude GIS oplossingen naar een moderne en gebruiksvriendelijke werkomgeving
  • Upgrade van oude ArcGIS en FME versies naar up-to-date versies
  • Data migraties vanuit een bronsysteem naar een doelsysteem
  • Data integraties tussen verschillende bronsystemen
  • Mobiele ontsluiting van bedrijfsgegevens
  • Asset management

Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen. Daag jij ons uit? Neem contact met ons op.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy