Waarom een GIS specialist van Tensing?

Een GIS specialist van Tensing beheert, innoveert en regisseert jouw (geo)data met als doel om jouw vraagstuk op te lossen. Vanuit een breed gecertificeerd team helpen wij jou desgewenst vandaag nog aan de gewenste kennis en capaciteit.

Met onze uitgebreide kennis van ArcGIS en FME in combinatie met jarenlange ervaring in uiteenlopende branches maken wij geografische data toegankelijk en toepasbaar voor jouw organisatie.

Wil je meer weten over de inhuur van een GIS specialist van Tensing? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan, telefonisch of bij jou op locatie.

Plan een adviesgesprek

Met onze kennis van Data Integratie (ETL) en Geografische Informatie Systemen (GIS) maken onze consultants dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers. Een greep uit de organisaties die een beroep doen op de specialisten van Tensing:

 

Logo balk2

 

Wij werken graag met je samen als... 

 • Je zoekt naar één of meerdere ArcGIS of FME-specialisten om jouw data-team tijdelijk te versterken, voor bepaalde of onbepaalde tijd;
 • Je advies zoekt ter verbetering van jouw Geo-ICT infrastructuur of slimme GIS-toepassingen wilt ontwikkelen;
 • Je de beste partij zoekt voor het (geo)data conversies en/of data integraties;
 • Je ondersteuning zoekt voor beheer van jouw GIS applicaties;
 • Je de beste partij zoekt voor het (geo)data conversies en/of data integraties; 
 • Je ArcGIS en FME wilt integreren met andere bedrijfsapplicaties; 
 • Je wilt innoveren met inzet van geo informatie;

Wat maakt Tensing uniek?

 • Diepgaande kennis van de belangrijkste GIS en ETL platformen (Esri en FME);
 • Directe beschikbaarheid - Met meer dan 70 ervaren GIS-consultants altijd de gepaste data specialist(en) beschikbaar voor jouw business;
 • Innovatie is verankerd in het DNA van Tensing en dat zie je bij onze collega's;
 • Permanente kennisontwikkeling met carrière coaches en eigen ontwikkelplannen;
 • Permanente kennisdeling tussen onze specialisten tijdens maandelijkse kennissessies;
 • Het grootste gecertificeerde team met Esri en FME professionals in Nederland.

Als dit matcht met jouw behoeften en verwachtingen komen we graag met je in contact voor een kennismaking en eerste advies.

Dit doet een GIS specialist

De GIS specialisten van Tensing houden zich bezig met het visualiseren van ruimtelijke informatie op dynamische kaarten. De toepassingen zijn talrijk, denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen van een zonnepanelen beleid of het bijdragen aan het inzicht van stikstof. Doordat we datasets met geografische informatie visualiseren, kun je de informatie eenvoudig aflezen en hieruit conclusies trekken. GIS is toepasbaar op allerlei projecten die baat hebben bij een duidelijk en visueel dataoverzicht.

De voordelen van Geografische Informatie Systemen

Naast dat een GIS specialist zorgt voor overzichtelijke data in de vorm van nauwkeurige visualisatie biedt het nog meer voordelen. Met de informatie uit de datavisualisatie weet jij wat er speelt in je branche en kun je hier snel op inspelen. Herken je bijvoorbeeld trends en patronen in de data? Dan kun je de informatie direct overnemen en toepassen in de branche waar je werkzaam in bent. Naast dat een Geografisch Informatie Systeem voor een helder inzicht zorgt, bevordert het ook samenwerking, gerichte besluitvorming, stroomlijning van processen én kostenbesparing.

Start met een adviesgesprek met een GIS specialist

Benieuwd wat Tensing voor jouw organisatie kan betekenen? Wij vertellen het je tijdens een maatwerk adviesgesprek. Geheel vrijblijvend. Een wederzijdse kennismaking met als vast onderdeel gericht advies waar je wat mee kunt. Telefonisch, via Skype of bij jou op kantoor, net wat jou het beste uitkomt. Onze gecertificeerde GIS specialist staat voor je klaar!

Start met een adviesgesprek

Benieuwd wat Tensing voor jouw organisatie kan betekenen? Wij vertellen het je tijdens een maatwerk adviesgesprek. Geheel vrijblijvend. Een wederzijdse kennismaking met als vast onderdeel gericht advies waar je wat mee kunt. Telefonisch, via Skype of bij jou op kantoor, net wat jou het beste uitkomt. Onze gecertificeerde GIS-specialisten staan voor je klaar!