GIS specialist nodig?

Ben je op zoek naar versterking voor jouw GIS team? De GIS Specialisten van Tensing hebben uitgebreide kennis van FME en/of ArcGIS en zijn direct inzetbaar om het verschil te maken in jouw team.

De GIS Specialisten van Tensing focussen zich 100% op het verdiepen van hun kennis over FME of ArcGIS. De ervaringen die onze GIS Specialisten opdoen in verschillende branches worden tijdens kennissessies met elkaar gedeeld. Daarnaast hebben al onze GIS Specialisten een coach die doorlopend hun kennisniveau toetst en waar nodig verhoogt. Deze cultuur van kennisdeling zorgt ervoor dat onze GIS Specialisten doorlopend doorleren over het vak dat ze dagelijks met maximale passie beoefenen. Direct versterking nodig voor jouw GIS-team? Ga dan vrijblijvend in gesprek met één van onze adviseurs!

PLAN ADVIESGESPREK

Hoe kan een specialist van Tensing mij helpen?

Onze GIS Specialisten hebben maximale kennis van FME, ESRI en/of geografische informatiesystemen in bredere zin. Het werk op een GIS-afdeling is, zoals je weet, zeer divers. Beleid maken, draagvlak creëren op gis-gebied én weten wat er speelt binnen de organisatie is doorgaans al een flinke uitdaging.

Het uitbesteden van de softwarematige werkzaamheden waarvoor hele specialistische kennis nodig is, zorgt ervoor dat jij je volledige focus op de organisatie kunt richten. Hedendaagse software innoveert snel. Het bijhouden van al die ontwikkeling is een dagtaak op zich. Laat die dagtaak maar aan onze GIS Specialisten over!

Past een Tensing specialist in mijn team?

We hebben GIS Specialisten in dienst met ervaring in verschillende branches, zoals gemeenten, waterschappen, landelijke overheidsdiensten, infrastructuur en nutsbedrijven. We hebben altijd een GIS Specialist beschikbaar die kennis heeft van de werkcultuur in jouw branche. Dit scheelt inwerktijd en maakt dat je direct na indiensttreding volledig gebruik kunt maken van zijn of haar toegevoegde waarde!

Drie redenen om voor Tensing te kiezen

Data-specialisten Direct de juiste GIS Specialist voor jouw team!

Esri-&-FME-expert Tensing is dé specialist op gebied van FME en ArcGIS!

Best-certified-team Tensing heeft de meeste ArcGIS en FME gecertificeerde professionals van de Benelux!

Onze collega’s zijn direct beschikbaar!

Tensing heeft 60 gecertificeerde GIS Specialisten in directe dienst. Dit maakt ons flexibel. We kunnen snel schakelen en snel leveren. Wil je meer weten over de inhuur van GIS Specialisten via Tensing? Maak hieronder dan direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgeprek!

Plan een adviesgesprek op maat!

Benieuwd wat Tensing voor jouw organisatie kan betekenen? Wij vertellen het je tijdens een maatwerk adviesgesprek. Geheel vrijblijvend. Telefonisch, via beeldbellen of bij jou op kantoor, net wat jou het beste uitkomt.