Get Started!

Met het Geographic Language Processing (GLP) platform bieden we een oplossing die kan worden gebruikt binnen jouw GIS-gerelateerde workflows. Het helpt processen te optimaliseren en iedereen met GIS-data te laten werken. Dit bespaart tijd en geld.

Ervaar het GLP Platform, start de gratis trial!

Probeer het GLP-platform in jouw organisatie door de GLP proefversie gratis te downloaden van ArcGIS Marketplace van Esri.

Prijs

De installatie, het gebruik en het onderhoud van het platform kennen een vaste prijs. Omdat GLP gebaseerd is op kunstmatige intelligentie, moeten de verhalen/workflows die de chatbot volgt, worden getraind door één van onze GLP-experts. Iedere query (of vraag) die moet worden geconfigureerd, kost 250 EUR / USD. Daardoor is de prijs afhankelijk van de grootte van de story.

GLP Pricing

Om het GLP Platform ten volste te benutten, raden we aan om het jaarlijkse GLP Platform-abonnement inclusief onderhoud- en installatieservice aan te schaffen.

Gemiddeld bestaat een story ​​uit 20 vragen, wat gelijk staat aan een investering van 5000 EUR / USD. De verwachting is echter dat na in gebruikname van GLP het gros van de gebruikers hun story willen uitbreiden. We raden daarom aan om een extra vraagbudget toe te wijzen om de volgende datastory mogelijk te maken.

Indien je meer dan 50 vragen wenst of een open chatbotervaring voor uw gebruikers wilt, bieden wij speciale prijzen.

Wil je meer weten of met GLP aan de slag? Neem contact met ons op!

Meer informatie

Wil je in gesprek over GLP en hoe het jouw organisatie verder kan helpen? Of wil je al met de software aan de slag? Laat het ons weten!

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy