Detecteer automatisch objecten in jouw interessegebied

Het Planet Object Detection Platform herkent uiteenlopende fysieke objecten op basis van beeldmateriaal (denk aan luchtfoto's of video) en brengt deze in kaart. Dit maakt de tool uniek en kan jouw organisatie flink wat werk uit handen nemen en zodoende tijd en kosten besparen.

Snel inzicht krijgen in hoe de viewer werkt en welke mogelijkheden het biedt? Download dan vrijblijvend de productsheet!
 

Download de productsheet

Ontdek hoe het platform werkt en welke mogelijkheden het biedt.


Ervaar Planet Object Detection zelf!

Om jou kennis te laten maken met het platform hebben we een demo-omgeving ingericht. Zo krijg je op laagdrempelige wijze een goed beeld van de oplossing en de werking ervan. Deze demo is ingericht op het herkennen van zonnepanelen.

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy