Tensing zoekt een Python Developer

Vind jij het een uitdaging om de wensen van de opdrachtgever om te zetten in concrete Python-oplossingen? Ben jij in staat om nieuwe Python-toepassingen te ontwikkelen en te implementeren? Zorg jij ervoor dat bestaande Python- applicaties worden gemonitord, getest en onderhouden? Weet jij alles over API’s? Dan is Tensing op zoek naar jou. Wij zoeken namelijk een Python Developer die toe is aan de volgende stap!

Jouw nieuwe collega's zijn gepassioneerd door hun werk, ontwikkelen zich voortdurend op het vakgebied en bekronen dit met certificering. Kennis én ervaring delen speelt een belangrijke rol in het functioneren van ons team. Zo maken wij onze ambities om permanent innovatief te zijn waar!

Wij bieden jou de mogelijkheid om te werken in aansprekende en uitdagende projecten bij een groeiend en innovatief bedrijf. Je bent actief betrokken bij de verdere groei, uitbouw en professionalisering van onze organisatie. Kennisdelen en samenwerken is een belangrijk uitgangspunt, we werken op basis van vertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel. Daardoor krijg je bij ons volop de ruimte om het initiatief te nemen. Develop yourself en sluit je aan bij ons groeiende en sterk gedreven team!

Ben jij in staat om nieuwe Python- toepassingen te ontwikkelen en te implementeren? Solliciteer vandaag!

Wat neem je mee?


 • Je hebt een afgeronde WO of HBO opleiding, gerelateerd aan ICT of Geo;
 • Je bent een ervaren Python Developer;
 • Je hebt kennis en ervaring met een aantal gangbare Python gerelateerde frameworks en tools, denk aan NumPy, TensorFlow en Panda's, of Flask/Django met SqlAlchemy;
 • Je kunt bruggen slaan tussen de wensen van de opdrachtgevers en mogelijke Python- oplossingen; 
 • Je hebt ervaring in een professionele projectorganisatie;
 • Je adviseert en communiceert gemakkelijk;
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels.

Wat wij jou bieden:

 • Aansprekende en uitdagende projecten bij een groeiend en innovatief bedrijf;
 • Actieve betrokkenheid bij de verdere groei, uitbouw en professionalisering van onze organisatie;
 • Een professionele werkomgeving waar:
     - Kennisdeling en samenwerken het uitgangspunt is;
     - We werken op basis van vertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel;
     - Je volop ruimte krijgt om initiatief te nemen;
     - Je werkt met een persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:
     - Laptop;
     - Mobiele telefoon naar keuze;
     - Opleidingsbudget;
     - Leaseauto of mobiliteitsbudget.

Over Tensing GIS Consultancy

Tensing is een snel groeiende specialist in ruimtelijke business intelligence. Onze organisatie geeft advies, realiseert implementaties en voert beheer op geografische informatie systemen op basis van standaard technologie platforms. Onze specialisten kunnen voor kortere of langere tijd worden ingezet om met hun kennis een bijdrage te leveren, bijvoorbeeld aan vraagstukken omtrent architectuur, data kwaliteit, de transformatie en integratie van ruimtelijke gegevens en ook niet-ruimtelijke gegevens en het (mobiele) ontsluiten van GIS data. Naast advies verzorgen wij de volledige implementatie van oplossingen op basis van de standaard technologie platformen (Esri ArcGIS en Safe Software’s Feature Manipulation Engine (FME)). 

Tensing biedt ook maatwerk oplossingen in die gevallen waarin een standaard platform niet voldoet. Voor de ontwikkeling van deze maatwerk oplossingen worden bestaande technologie platformen verrijkt met maatwerk componenten, die wij in eigen beheer ontwikkelen.

Onze dienstverlening is er op gericht, (ruimtelijke) data te converteren naar ruimtelijke business intelligence. De kracht van toevoeging van omgevingsbewuste informatie voor onze klanten is, dat het klantenservice, medewerkerstevredenheid, efficiency en winstgevendheid kan vergroten.

Procedure

De procedure omvat een selectiegesprek en een arbeidsvoorwaardelijk gesprek. Stuur je CV en motivatiebrief naar solliciteren@tensing.com

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Milou van der Velden, +31 (0)418 572 800.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Arrowbtn

Ik kijk er naar uit om met jou in gesprek te komen. Wie weet ben jij binnenkort mijn nieuwe collega!

Milou van der Velden,HR Specialist

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy